Paaiškėjo populiariausi 2021 metų išmanieji telefonai: užfiksuotas neįtikėtinas „Apple“ flagmanų populiarumas

Lukas Snarskis

2022-03-14, 15:55 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

4 komentarai (-ų)
Paaiškėjo populiariausi 2021 metų išmanieji telefonai: užfiksuotas neįtikėtinas „Apple“ flagmanų populiarumas

Išmaniųjų telefonų rinkoje nuolat verda įtempta kova tarp įvairiausių gamintojų. Konkurencija didžiulė, o tai lemia ir milžinišką pasirinkimą vartotojui. Kaip bebūtų, panašu, kad daugelis 2021 metais buvo linkę rinktis vieno gamintojo produkciją.

Kaip jau įprasta, populiariausių išmaniųjų telefonų dešimtuką užpildė „Apple“ kompanijos produktai. Kaip žinia, JAV milžinė kasmet išleidžia vos keletą telefonų modelių, o jie visuomet susilaukia didelio susidomėjimo. 2021 metais, tarp populiariausių, atsidūrė net 7 „iPhone“ modeliai.

Populiariausias išmanusis telefonas praėjusiais metais – „iPhone 12“, kuris pelnė 2,9 proc. visos šios rinkos. Antroje vietoje rikiuojasi „iPhone 12 Pro Max“, trečioje – „iPhone 13“, ketvirtoje – „iPhone 12 Pro“, o penktoje – „iPhone 11“ modelis. Negana to, „Apple“ dar pelnė ir 8 bei 9 pozicijas, kuriose atsidūrė 2020 metais išleistas „iPhone SE“ bei naujausias bendrovės flagmanas „iPhone 13 Pro Max“.

Tarp dešimties populiariausių galime išvysti tik vieną „Samsung“ išmanųjį telefoną – tai biudžetinės klasės „Galaxy A12“ modelis, kuris rikiuojasi 6 vietoje. Dešimtuke taip pat rasime „Redmi 9A“, kuris atsidūrė 7 pozicijoje, o dešimtoje vietoje – „Redmi 9“ modelis.

Verta pastebėti ir tai, jog populiariausiųjų reitingas sudarytas atsižvelgiant tik į 2021 metų pardavimus, o bene labiausiai stebinantis rodiklis – „iPhone 13“ serijos modelių užimamos pozicijos. Nors šie „Apple“ flagmanai buvo išleisti tik praėjusių metų pabaigoje, tačiau tai nesutrukdė pasiekti puikių pardavimų.

4 komentarų

Tel uz 400

Labiau mados reikalas va ziurek turiu obuoly kas is to ka visu funkciju dauguma neisnaudoja fb google pasijungia kartais nufotkina kokia boba pajury ir uz tai moket stuka ? Nejuokaukit nu...

Lankytojas

Iphone sudas bet koks. Programa gaidiska, uz supista muzika paklausit net uz ta turi moket. O kaina telefonu tai apsurdas jie neverti tokius pinigus, debilai

iPhone 11

Toks šudas, kad net pirmoje vietoje sėdi ir kažin kodėl visi tokie durni ir perką tokį šūdą🤔

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas