Papuoškite savo telefoną: atsisiųskite šiuos „HTC Desire 20 Pro” ekrano fonus

HTC

Ignas Petrikonis

2020-06-22, 14:30 (atnaujinta 2023-04-09, 17:00)

0 komentarų
Papuoškite savo telefoną: atsisiųskite šiuos „HTC Desire 20 Pro” ekrano fonus

„HTC” prieš keletą metų buvo vienas didžiausių telefonų gamintojų ir būtent jai tenka dėkoti už Android platformos išpopuliarėjimą. Deja, eilė blogų sprendimų ir nesugebėjimas eiti koja kojon su naujausiomis tendencijomis nutempė kompaniją į dugną ir netgi privertė porai metų pasitraukti iš šios rinkos. Tačiau „HTC” vis dar nori grįžti į praeities aukštumas ir savo laimę pabandė prieš savaitę pristačiusi „U20 5G” ir „Desire 20 Pro” modelius (plačiau skaitykite čia).

„XDA Developers” bendruomenės entuziastai jau iškrapštė „Desire 20 Pro” gamyklinius ekrano fonus ir siūlo juos atsisiųsti visiems vartotojams.

Paveikslėliai buvo suspausti, pakeistas jų dydis ir pateikti 2340 x 2340 raiška. Jais savo telefoną papuošite atsisiuntę šį ZIP failą.

HTC U20 5G“ pasižymi 6,8 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o kairiajame ekrano kampe galime matyti ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 32 MP raiškos asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 765G“ procesoriumi bei, žinoma, palaikys dvigubo dažnio 5G ryšį. „U20 5G“ modelis bus parduodamas su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. HTC į šio telefono nugarėlę įmontavo pirštų antspaudų jutiklį, o kairėje pusėje galime matyti ir keturias kameras.

„HTC U20 5G“ telefono pagrindinė kamera naudos 48 MP raiškos vaizdo jutiklį su f/1,8 diafragma. Išmaniojo nugarėlėje taip pat rasime 8 MP itin plataus kampo bei 2 MP makro kameras, o ketvirtoji kamera turės 2 MP gylio sensorių. Įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

„HTC Desire 20 Pro“ - žemesnės klasės išmanusis, kuris pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Didžioji dalis šio modelio specifikacijų išlieka tokios pačios kaip ir „U20 5G“ modelio, tačiau tikrai ne visos.

„HTC Desire 20 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 665“ procesoriumi ir, žinoma, neturės 5G ryšio palaikymo. Priekinėje dalyje įmontuota asmenukių kamera bus jau ne 32 MP, o 25 MP raiškos, tačiau nugarėlėje esančios kameros išliks identiškos.Tiesa, pastarasis modelis turės ir mažiau atminties – 6 GB operatyviosios ir 128 GB vidinės.

Naujasis „HTC U20 5G“ turėtų kainuoti maždaug 565 eurus, o „Desire 20 Pro“ modelis bus gerokai pigesnis ir jo kaina sieks apie 270 eurų. Šiuo metu nėra žinoma kokiuose regionuose šie išmanieji telefonai bus pasiekiami ir ar pasieks Europą, tačiau apie tai būtinai informuosime vėliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas