Pasirodė pirmoji „Huawei P50“ serijos informacija, kai kurios detalės sukels daugybę klausimų

Lukas Snarskis

2020-11-24, 09:55 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

0 komentarų
Pasirodė pirmoji „Huawei P50“ serijos informacija, kai kurios detalės sukels daugybę klausimų

Kinijos kompanija „Huawei“ turi daugybę problemų, kurios susijusios su JAV pritaikytomis sankcijomis. Ir nors vienas didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų neseniai sulaukė gerų naujienų, kurios leido pradėti partnerystę su „Qualcomm“, tačiau tai yra ganėtinai reta išimtis iš jau taisykle tapusios situacijos.

Kaip žinia, „Huawei“ negali dirbti kartu su TSMC, o pastaroji kompanija yra pagrindinė lustų gamintoja, kuri buvo atsakinga už „Kirin“ mikroschemų tiekimą. Nepaisant to, „Huawei“ neseniai pristatė „Mate 40“ serijos flagmanus, o dabar aiškėja, jog pirmoje kitų metų pusėje mes turėtumėme sulaukti ir „Huawei P50“ serijos telefonų.

„Huawei P50“ serijos išmanieji telefonai gali būti pristatyti įprastu metu, pirmoje metų pusėje, skelbia „TheElec“. Dar įdomiau yra tai, jog remiantis pastarojo šaltinio duomenimis, šios serijos įrenginiai turėtų veikti su „Kirin 9900“ procesoriais. Tai yra ganėtinai netikėtos naujienos, atsižvelgiant į tai, jog „Huawei“ neturi galimybės gaminti savo procesorių, o pastarieji lustai yra naudojami „Mate 40“ serijos įrenginiuose.

Remiantis ankstesniais pranešimais, „Huawei“ visus naujausius savo „Kirin 9900“ procesorius turėtų panaudoti „Mate 40“ serijos telefonuose. Būtent dėl mažų mikroschemų atsargų, pastarosios „Huawei“ serijos įrenginius įsigyti yra itin sunku. Kol kas nėra aišku kaip kinai ketina įgyvendinti tokį variantą, tačiau iki galimo „P50“ serijos pristatymo dar yra labai daug laiko, todėl situacija gali ir pasikeisti.

Verta paminėti ir tai, jog su šia informacija, pasirodė ir pranešimai apie galimus naujųjų flagmanų ekranus. Pranešama, kad „Huawei P50“ serijos išmanieji telefonai turėtų naudoti „Samsung“ ir LG pagamintus ekranus, o abi šios kompanijos jau dabar ruošiasi gamybos pradžiai. Kaip bebūtų, šiuo metu nėra žinoma nei galimi ekranų dydžiai, nei kokia raiška jie galėtų pasižymėti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas