Pernai Kinijoje debiutavęs „OnePlus 9RT“ ruošiasi pasauliniam debiutui: išplatintas paslaptingas įrašas, laukiama debiuto Europoje

Lukas Snarskis

2022-01-03, 10:40 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
Pernai Kinijoje debiutavęs „OnePlus 9RT“ ruošiasi pasauliniam debiutui: išplatintas paslaptingas įrašas, laukiama debiuto Europoje

Kinijos bendrovė „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai praplėtė savo kuriamos produkcijos asortimentą. Jeigu anksčiau gamintojas per metus išleisdavo vos keletą išmaniųjų telefonų, tai pernai jų skaičius priartėjo prie dviženklio. Deja, tačiau ne visi kompanijos produktai pasiekė europiečius, tačiau tai netrukus gali pasikeisti.

„OnePlus“ dar praėjusių metų spalį pristatė „9RT“ serijos išmanųjį telefoną, kuris debiutavo Kinijos rinkoje. Praėjus daugiau nei trims mėnesiams, aiškėja, jog šį modelį netrukus galės įsigyti ir kituose regionuose gyvenantys gerbėjai, o tokią informacija patvirtino „OnePlus India“ padalinys, kuris apie tai pranešė socialiniame tinkle „Twitter“.

Bendrovės atstovai pasidalino trumpu įrašu, kuriame Morzės abėcėlėje užkoduotas „OnePlus 9RT“, o šį pranešimą palydėjo prierašas „Pasiruoškite iššifruoti didybę. Jau greitai!”. Tiesa, nors „OnePlus“ ir anonsuoja šio išmaniojo pasaulinį debiutą, tačiau kol kas išlieka neaišku ar jis pasieks ir Lietuvoje esančias parduotuves. Deja, tačiau šiuo metu nėra žinoma ir tiksli pristatymo data.

Kinijoje yra parduodami trijų skirtingų konfigūracijų „9RT“ variantai – pigiausias modelis turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kiek brangesnis variantas – atitinkamai 8 GB ir 256 GB, o brangiausias modelis aprūpintas 12 GB ir 256 GB vidinės atminties. Visi šie variantai veikia su „Qualcomm Snapdragon 888 5G“ procesoriumi.

Priminsime, jog išmanusis telefonas turės 6,62 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Negana to, „OnePlus 9RT“ pasiūlys net 600 Hz lietimų registravimo dažnį ir tai bus tikrai ne vienintelė žaidimų gerbėjams skirta funkcija. Gamintojas integravo ir 4D vibracijos komponentą, o „Wi-Fi“ antenas įmontavo taip, jog galėtumėte mėgautis nepertraukiama ryšio kokybe.

Nemažai naujienų rasime ir „OnePlus 9RT“ nugarėlėje, kur bus naudojama visiškai nauja kamerų sistema. Jeigu „OnePlus 9R“ modelis pasiskolino jų konfigūraciją iš „OnePlus 8T“ modelio, tai vakar pristatytas įrenginys pasiūlys kažką naujo. Šio modelio nugarėlėje mes rasime pagrindinę kamerą su 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Šiuo atveju bus naudojamas tas pats sensorius kaip ir „OnePlus 9“ ir „OnePlus 9 Pro“ modeliuose – tai „Sony IMX766“.

Greta pagrindinės kameros mes rasime ir 16 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Priekinėje „OnePlus 9RT“ modelio dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog išmanusis turės 4500 mAh talpos bateriją su 65W greituoju įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas