Prabangus „Umidigi X” telefonas siūlomas už ypatingą kainą

Ignas Petrikonis

2019-10-04, 01:00 (atnaujinta 2023-03-05, 09:44)

1 komentaras
Prabangus „Umidigi X” telefonas siūlomas už ypatingą kainą

Šiek tiek anksčiau rašėme apie įspūdingas visškai belaides „UMIDIGI Upods” ausines, kurios kainuodamos vos 10 eurų traiškė daugelį kur kas brangesnių konkurentų (plačiau skaitykite čia), tačiau „UMIDIGI” už skverno slėpė ne tik puikias ausines, bet ir ne ką mažiau įspūdingą telefoną.

„UMIDIGI X” pristatytas vos prieš porą mėnesių ir yra vienas gamintojo flagmanų. Šiandien paspaudę šią nuorodą jį galite įsigyti vos 163,97 euro. Siuntimas įskaičiuotas į kainą ir pardavėjas prekę žada siųsti taip, kad nereikėtų mokėti jokių papildomų mokesčių.

Daugiau informacijos apie „UMIDIGI X”

Labiausiai gamintojo reklamuojama „UMIDIGI X” savybė - 6,35 colio 1548 x 720 raiškos AMOLED ekranas su nedideliais rėmeliais. Šiandien berėmis ekranas su išpjova vidutinės klasės telefone jau nieko nebestebina, tačiau absoliuti dauguma gamintojų naudoja pasenusią IPS technologiją, kuri ekrano spalvas atvaizduoja labai blankiai ir negali pasiūlyti itin gilios juodos. Būtent čia „UMIDIGI X” ir turi pranašumą, jo AMOLED ekranas yra žingsnis modernios ateities link ir vartotojui pasiūlys kontrastingas spalvas bei malonią vaizdo patirtį.

Išmaniajame rasime ir kitą modernų komponentą - po ekranu sumontuotą pirštų antspaudų jutiklį, kurį sutinkame tokiuose telefonuose kaip „Samsung Galaxy Note10+” ar „OnePlus 7T/7 Pro”. Beje, gamintojas giriasi, kad jį pagamino šioje sirtyje lyderiaujanti kompanija, tad galima tikėtis greito ir patikimo veikimo.

Dizaino fronte vėlgi susiduriame su naujausiomis tendencijomis - stiklinė nugarėlė pasižymi itin moderniai atrodančiomis spalvomis ir raštais, kurie keičiasi priklausomai nuo apšvietimo. „Flame Red” spalva šviesoje atkartoja ugnį, o „Breathing Crystal” yra tai, kuo savo naujausius telefonus puošia „Huawei” ir primena dangaus atspalvius.

„UMIDIGI X” specifikacijos taip pat nedaro gėdos. „Helio P60” procesorius yra pakankamai galingas, kad juo galėtumėte žaisti žaidimus ir atlikti sudėtingas užduotis, o 4GB operatyviosios bei 128GB vidinės atminties yra daugiau nei siūlo analogiškai kainuojantys konkurentai. Atmintinę papildomai galima išplėsti „MicroSD” kortele. „UMIDIGI” užsimena apie plačiai naudojamą dirbtinio intelekto technologiją, tad išmaniojo galios resursai turėtų būti paskirstomi ganėtinai efektyviai. Prie sklandaus veikimo prisidės ir nemodifikuota Android 9 operacinė sistema, kuri yra kaip gaivaus oro gūsis po tokių vartotojo sąsajų kaip „MIUI” ar „EMUI”.

Jeigu manote, kad didelis galingumas ir „Helio” procesorius lems prastą baterijos tarnavimo laiką, galime jus nuraminti, jog gamintojas apie viską pagalvojo. Didelė 4150mAh baterija ir greitassis 18W įkrovimas užtikrins, kad dėl akumuliatoriaus išsikrovimo nepapultumėte į nemalonią situaciją.

Mūsų siūloma „UMIDIGI X” versija yra skirta išskirtinai Europos Sąjungos šalims ir todėl palaiko visus įmanomus dažnius Lietuvoje. Jei nuspręsite šį išmanųjį pasiimti į kelionę, jis jums neiškrės nemalonaus pokšto, kadangi palaiko iš viso net 33 dažnius visame pasaulyje. Į įrenginį galima įdėti 2 SIM korteles, kurios abi aktyvios pokalbio metu ir palaiko 4G. Beje, NFC buvimas telefone leidžia jį naudoti mobiliesiems atsikaitymams „Google Pay” ir „Swedbank” programėlėmis.

Kameros srityje randame tai, ką rasti tikėtumės šiek tiek brangesniame telefone. Nugarėlėje puikuojasi 3 jutikliai - 48MP pagrindinis, 8MP itin plataus kampo bei portretams fotografuoti skirtas sensoriai. Prasto apšvietimo sąlygoms skirtas madingasis „Super Nakties” režimas, kurį taip reklamuoja „Huawei”, „Samsung” ir „Apple”. Priekyje randame 16MP asmenukių kamerą, kuriai geresnius protretus užfiksuoti, kaip ir gale esantiems sensoriams, padeda dirbtinis intelektas. Greičiausiai turėti vilčių, jog „UMIDIGI X” fotografuos taip pat gerai kaip 5-6 kartus brangiau kainuojantys išmanieji, nereikėtų, tačiau neabejojame, kad šiuo išmaniuoju bus galima užfiksuoti išties įspūdingų kadrų.

Kaip jau minėjome, šiandien paspaudę šią nuorodą jį galite įsigyti vos 163,97 euro. Siuntimas įskaičiuotas į kainą ir pardavėjas prekę žada siųsti taip, kad nereikėtų mokėti jokių papildomų mokesčių.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas