Pristatytas naujasis „Vivo Y58 5G“ išmanusis telefonas: tik už kiek daugiau nei 200 eurų pasiūlys „Qualcomm“ procesorių ir itin talpią bateriją su greitu įkrovimu

Lukas Snarskis

2024-06-20, 16:35

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Gamintojai nemažai dėmesio skiria ir pigesniems įrenginiams, o nemažai tokių pristačiusi yra ir „Vivo“.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Pristatytas naujasis „Vivo Y58 5G“ išmanusis telefonas: tik už kiek daugiau nei 200 eurų pasiūlys „Qualcomm“ procesorių ir itin talpią bateriją su greitu įkrovimu

Per pastaruosius kelis mėnesius mes jau matėme ne vieną naują „Vivo“ išmanųjį telefoną, o dabar debiutuoja ir dar vienas naujas modelis. Šiandien kompanijos atstovai pristatė dar vieną Y serijos modelį – tai „Vivo Y58 5G“.

Vienas didžiausių šio išmaniojo telefono privalumų – 6 000 mAh talpos baterija su 44W greitojo įkrovimo galimybe. „Vivo“ atstovų teigimu, pilno akumuliatoriaus įkrovimo pakaks maždaug dviem dienoms. Gamintojas garantuoja, jog baterija išlaikys 80 proc. savo talpos po 1 600 įkrovimų.

„Vivo Y58 5G“ turės 6,72 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje panelės dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Pirkėjus ši „Vivo“ naujiena pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „Funtouch OS 14“ vartotojo sąsaja.

„Vivo Y58 5G“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą su f/1.8 diafragma, o taip pat ir 2 MP gylio sensorių. Abu šie objektyvai įmontuoti apskritimo formos kamerų iškilime. Verta paminėti ir tai, jog šis modelis turi stereo garsiakalbius.

Ši „Vivo“ naujiena bus siūloma šviesiai mėlynos ir žalios spalvų, o jo kaina sieks 217 eurų. Deja, kol kas nėra žinoma ar išmanusis telefonas bus prieinamas ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas