Pristatytas tik kiek daugiau nei 300 eurų kainuojantis „Doogee S200“: 32 GB operatyviosios (RAM) atminties ir kosminės talpos baterija, kuri leis pamiršti apie įkrovimą

Lukas Snarskis

2024-10-28, 09:00

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Doogee“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Artėjant didžiausioms metų šventėms – MEGA ALIEXPRESS išpardavimai. Spauskite čia ir pasinaudokite nuolaidomis
Pristatytas tik kiek daugiau nei 300 eurų kainuojantis „Doogee S200“: 32 GB operatyviosios (RAM) atminties ir kosminės talpos baterija, kuri leis pamiršti apie įkrovimą

„Doogee“ geriausiai yra žinoma dėl savo kuriamų itin atsparių išmaniųjų telefonų, o šiandien pristatyta dar viena naujiena – tai „Doogee S200“. Naujasis išmanusis nustebins ne tik išskirtinėmis savybėmis, tačiau ir milžiniškos talpos baterija, kurios pilno įkrovimo užteks ne vienai dienai.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,72 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šios „Doogee“ naujienos nugarėlėje – papildomas 1,32 colių AMOLED ekranas, kuris rodys naujausius pranešimus bei leis atlikti svarbiausius veiksmus telefone.

„Doogee S200“ veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi ir turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog operatyviosios atminties kiekį bus galima praplėsti iki 32 GB pasitelkiant čia naudojamą programinę įrangą.

Išmaniojo nugarėlėje rasime ir tris kameras, o pagrindinė jų naudos 100 MP raiškos vaizdo jutiklį su dirbtinio intelekto patobulinimais. „S200“ modelis taip pat turi ir 20 MP naktinio matymo kamerą bei 2 MP makro objektyvą.

Vienas didžiausių šio įrenginio privalumų – didžiulės talpos baterija. „Doogee S200“ veikimą palaikys 10 100 mAh talpos akumuliatorius su 33W įkrovimo galimybe. Išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

„Doogee S200“ turėtų būti atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai.

Skelbiama, jog šis išmanusis telefonas bus parduodamas pilkos ir sidabrinės spalvų, o jo kaina sieks maždaug 320 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas