„Qualcomm“ ruošiasi naujų procesorių pristatymui: paaiškėjo, kada įvyks renginys ir ką naujo jame išvysime

Lukas Snarskis

2022-05-16, 15:55 (atnaujinta 2023-03-05, 10:00)

0 komentarų
„Qualcomm“ ruošiasi naujų procesorių pristatymui: paaiškėjo, kada įvyks renginys ir ką naujo jame išvysime

2022 metai jau beveik įpusėjo, o netrukus turėtumėme išvysti ir naujienas iš „Qualcomm“ stovyklos. Didžiausias mobiliųjų procesorių gamintojas jau planuoja „Snapdragon Event“ renginį, kuris įvyks už keletos dienų – gegužės 20 dieną.

Kinijoje įvyksiančio renginio metu turėtų būti pristatytas patobulintas „Snapdragon 8 Gen 1“ procesorius, kuris turėtų įgauti pliuso ženklą savo pavadinime, o taip pat ir „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ mikroschemų rinkinys.

Nesunku nuspėti, jog naujasis „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+“ lustas pasiūlys šiek tiek pagerintas veikimo galimybes. Pranešama, kad procesorių struktūra turėtų išlikti nepakitusi, o didžiausi pasikeitimai įvyks su vaizdo plokštėmis.

Teigiama, kad naujasis mikroschemų rinkinys turėtų būti sukurtas naudojant TSMC 4 nm procesą. Tikimasi, kad „Motorola“ bus vienas pirmųjų gamintojų, savo „Edge X30“ telefone, pradėjusių naudoti naująjį lustą.

Pranešama, kad naujasis „Snapdragon 7 Gen 1“, kartu su „Adreno 662 GPU“, turės keturis „Cortex-A710“ branduolius, kurių taktinis dažnis yra 2,36 GHz, ir keturis A510, veikiančius 1,8 GHz dažniu. Kalbama, kad „Oppo“ gegužės 23 dieną pristatys „Reno8“ modelį, kuris taps pirmuoju telefonu su šiuo naujuoju mikroschemų rinkiniu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas