„Realme“ išsikėlė itin ambicingus tikslus: šiemet ketina pristatyti tris pigius „Note“ serijos telefonus, iškelti ir pardavimų tikslai

Lukas Snarskis

2024-01-22, 10:08

1 komentaras

Kinijos kompanija „Realme“ naujus metus pradeda ne tik su nauju šūkiu, tačiau jau netrukus turėtų debiutuoti ir visiškai nauja išmaniųjų telefonų serija. Internete jau buvo kalbama apie „Note“ serijos įrenginius, o dabar tai patvirtino ir bendrovės vadovai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ išsikėlė itin ambicingus tikslus: šiemet ketina pristatyti tris pigius „Note“ serijos telefonus, iškelti ir pardavimų tikslai

Jau rytoj, sausio 23 dieną, bus pristatyti naujieji „Realme Note 50“ serijos išmanieji telefonai. Dabar aiškėja ir ateities planai, kuriuos bendrovė išsikėlė. Pranešama, jog gamintojas šiemet ketina pademonstruoti tris „Note“ serijos įrenginius.

Negana to, „Realme“ išsikėlė ganėtinai ambicingus pardavimų planus. 2024 metais ketinama parduoti 10 mln. šios serijos išmaniųjų telefonų. Tokią informaciją atskleidė „Realme Europe“ generalinis direktorius Francis Wongas.

Kaip jau minėjome, rytoj, sausio 23 dieną, įvyks pirmojo „Realme Note“ serijos išmaniojo telefono debiutas. Naujasis „Realme Note 50“ bus aprūpintas 6,74 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su HD­+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu.

Išmanusis telefonas veiks su „Unisoc T612“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties.

Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe. „Note 50“ modelio nugarėlėje – 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta ir portretams skirtas objektyvas. Priekinėje dalyje – 5 MP asmenukių kamera.

Pranešama, jog naujasis „Realme Note 50“ išmanusis bus prieinamas mėlynos ir juodos spalvų, o jo kaina turėtų siekti vos 60 eurų. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar šis modelis pasieks Europos rinką. Kaip bebūtų, viską sužinosime jau sausio 23 dieną, kuomet įvyks oficialus pristatymas.

1 komentarų

Apsurdiskas note

Lievi spec kaip note per aukstus tikslus keles;/ nors kai pigus irenginys gal ir pardavimu bus nemazai.. bet nervina toki dideli ekrana daro o i spec nepasistengia nieko nei procesoriaus geresnio nei atminties..

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas