„Realme“ jau netrukus sudrebins Europos rinką: neįtikėtinomis įkrovimo savybėmis aprūpintas telefonas bus prieinamas ir lietuviams

Lukas Snarskis

2023-02-12, 07:30

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Realme“ jau netrukus sudrebins Europos rinką: neįtikėtinomis įkrovimo savybėmis aprūpintas telefonas bus prieinamas ir lietuviams

Kaip ir buvo tikėtasi, šią savaitę, „Realme“ pristatė „Realme GT Neo 5“ išmanųjį telefoną, kuris turės dvi skirtingas versijas, o taip pat išsiskirs ir panaudotais dizaino sprendimais. Žinoma, karščiausia naujiena – net 240W greitasis įkrovimas, ko dar nėra pasiūlęs joks kitas telefonų gamintojas. Tiesa, ši naujiena kol kas yra prieinam tik Kinijoje, tačiau jau netrukus debiutuos ir pasaulinėje rinkoje.

Kinijos kompanijos atstovai išplatino pranešimą, kuriame patvirtino, jog 240W greituoju įkrovimu aprūpintas flagmanas jau netrukus debiutuos ir pasaulinėje rinkoje, o tai įvyks iki šio mėnesio pabaigos. Tiesa, „Realme“ anonsuoja dar nepristatytą „Realme GT3“ išmanųjį telefoną, kuris veikiausiai bus tas pats „GT Neo 5“ modelis. Tikėtina, kad įspūdingomis savybėmis aprūpintas modelis bus pasiūlytas ir europiečiams, įskaitant ir Lietuvą.

Nors „Realme“ atstovai ir nepatvirtino, tačiau naujasis „Realme GT3“ turėtų būti tas pats „GT Neo 5“, kuris aprūpintas 4600 mAh talpos baterija, o įkrovimas iki 20 proc. truks vos 80 sekundžių. Gamintojo teigimu, pilnai įkrauti šį išmanųjį telefoną pakaks kiek mažiau nei 10 minučių, o jeigu jums reikia tik 50 proc. baterijos – tai truks vos 4 minutes. „Realme“ pažymi ir tai, jog 30 sekundžių įkrovimo pakaks net dviem valandoms pokalbių.

Priminsime, jog šis „Realme GT Neo 5“ turi 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. 10 bitų panelė pasižymi 2772 x 1240 raiška, o taip pat ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Realme GT Neo 5“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o taip pat turi 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 1 TB vidinės atminties. Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu. „GT Neo 5“ taip pat turės 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro objektyvą. Įdomu ir tai, jog „Realme“ į šio flagmano nugarėlę įmontavo ir RGB LED stačiakampį, kuris veiks kaip informacinis įrankis, sužinoti apie naujus pranešimus.

Teigiama, kad jo spalvas galima koreguoti pagal programėles, o baterijai nukritus iki 20 proc. – pasirodys raudona šviesa. „Realme GT Neo 5“ taip pat pasiūlys NFC palaikymą, o pirkėjus šis išmanusis pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja. Įrenginys bus siūlomas baltos, juodos arba violetinės spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas