„Realme“ ketina kliautis savo gerbėjais: planuojama juos įtraukti į kūrimo procesą

Lukas Snarskis

2021-08-06, 16:15 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
„Realme“ ketina kliautis savo gerbėjais: planuojama juos įtraukti į kūrimo procesą

„Realme“ kompanijos pardavimai ir užimamos rinkos dalis sparčiai auga nuo pat įmonės įkūrimo 2018 metais. Šiuo metu bendrovė visame pasaulyje turi daugiau nei 100 milijonų vartotojų, o šį tikslą prekės ženklas planavo pasiekti iki šių metų pabaigos.

Visai neseniai „Realme“ generalinis direktorius Sky Li paskelbė straipsnį, kuriame pripažįsta šį žygdarbį ir pridūrė, kad vidaus rinkoje, kuria yra laikoma Kinija, bendrovė pirmąjį šių metų pusmetį užėmė pirmąją vietą pagal augimo tempą.

Sky Li taip pat pridūrė, kad per ateinančius trejus metus „Realme“ pradės „Bendros vartotojų kūrimo programą“ (angl. User Co-creation Program), kuri leis „Realme“ vartotojams dalyvauti bendrovės išmaniųjų telefonų ir AIoT produktų kūrimo procese.

Nors speciali programa, skirta naudotojams dalyvauti įrenginių projektavimo procese yra vis dar gana nauja, atrodo, kad „Realme“ ima pavyzdį šiuo atveju iš savo dukterinės kompanijos „OnePlus“. Pirmosiomis „OnePlus“ dienomis Pete Lau vadovaujama bendrovė itin kreipė dėmesį bei rėmėsi esamų vartotojų atsiliepimais, siekiant patobulinti savo išmaniuosius telefonus ir pristatyti vartotojams aktualių naujų funkcijų.

Taip pat teigiama, „Realme“ jau spėjo nusistatyti kitą augimo tikslą, kurį galima būtų pavadinti „Padvigubinkime 100 milijonų“. Bendrovė tikisi iki 2022 metų pabaigos padidinti savo išmaniųjų telefonų pardavimo apimtis dar 100 mln. vienetų. Ir šį rezultatą dar kartą tai pakartoti po 2 metų – 2023 metais. Bus įdomu pamatyti, ar „Realme“ pavyks šiuos ambicingus tikslus.

Šių metų kovo mėnesį „Realme“ paskelbė, kad tuo metu turėjo apie 70 milijonų vartotojų bei pernai sugebėjo parduoti apie 42 milijonus išmaniųjų telefonų. Tuo metu bendrovė siekė, kad iki šių metų pabaigos pasaulinė vartotojų bazė būtų 100 milijonų vartotojų. „Realme“ šį tikslą pasiekė gerokai anksčiau nei numatytas terminas, kas ekspertų nuomone, nuteikia išties optimistiškai.

Madhav Sheth, „Realme India“ ir Europos padalinio generalinis direktorius, neseniai atskleidė, kad bendrovė dabar jau turi daugiau nei 100 milijonų vartotojų visame pasaulyje. Iš minėtų 100 milijonų vartotojų apie 50 milijonų yra iš Indijos, būtent dėl šios priežasties tai yra didžiausia prekės ženklo rinka šiuo metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas