„Realme“ pristatė dar vieną naujieną: oficialiai pademonstruotas „X7 Max 5G“ telefonas

Lukas Snarskis

2021-05-31, 17:20 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
„Realme“ pristatė dar vieną naujieną: oficialiai pademonstruotas „X7 Max 5G“ telefonas

Pastarąsias keletą savaičių internete sklandė gandai apie naująjį „Realme X7 Max 5G“ išmanųjį telefoną, kuris turėjo būti pristatytas kiek anksčiau. Pradinis „Realme“ planas nebuvo įgyvendintas, o šio naujojo įrenginio pristatymas įvyko tik šiandien. Taigi, pažvelkime ką šįsyk „Realme“ nusprendė pasiūlyti savo gerbėjams.

Naujasis „Realme X7 Max 5G“ pasižymi 6,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Žvelgiant į priekinę šio telefono dalį, nesunku pastebėti nedidelį kameros iškirpimą kairiajame ekrano kampe, kur įmontuota asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog pirštų antspaudų skaitytuvas šiame modelyje įmontuotas po ekranu.

„Realme“ naujiena veiks su „MediaTek Dimensity 1200“ procesoriumi, kuris turi ir 5G modemą, o tai leis mėgautis ir naujausia ryšio technologija. Pirkėjai galės pasirinkti iš dviejų atminties konfigūracijų – 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) ir atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės talpos. Naujajame telefone jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija, o kartu su ja ir „Realme UI 2.0“ vartotojo sąsaja. Pristatymo metu, „Realme“ atstovai patikino, kad įrenginys gaus ir „Android 12“ versijos atnaujinimą. Kas svarbiausia, pažadėjo, jog šio naujinio laukti ilgai nereikės.

„Realme X7 Max 5G“ veikimą palaikys 4500 mAh talpos baterija su 50W „SuperDart“ greitojo įkrovimo technologija, o taip pat ir 2,5W atvirkštinio įkrovimo palaikymu. Tai Jums leis įkrauti kitus turimus įrenginius, naudojant belaidžio įkrovimo technologiją. Verta paminėti ir tai, jog „Realme“ šį išmanųjį aprūpino „Dolby Atmos“ stereo garsiakalbiais, o taip pat išsaugojo ir ausinių lizdą.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime trigubą kamerą. „X7 Max 5G“ turės pagrindinę kamerą su 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro sensorius. Priekinėje įrenginio dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Pranešama, jog „Realme“ šį telefoną pasiūlys juodos, baltos spalvos, o taip pat turės ir spalvinga nugarėle išsiskiriantį variantą.

Naujasis „Realme“ išmanusis telefonas kainuos nuo maždaug 305 eurų, o didesnės talpos variantas bus parduodamas už maždaug 340 eurų. Bent jau kol kas „Realme X7 Max 5G“ bus prieinamas tik Indijos rinkoje, tačiau vėliau turėtų pasirodyti ir tarptautinėje erdvėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas