„Realme“ pristatė du naujus vidutiniokus: patrauklios specifikacijos už prieinamą kainą

Arnas Balčiūnas

2022-05-19, 10:40 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
„Realme“ pristatė du naujus vidutiniokus: patrauklios specifikacijos už prieinamą kainą

Itin aktyviai išmaniųjų telefonų rinkoje besidarbuojanti Kinijos bendrovė „Realme“ pristatė du naujus produktus. Vakar, trečiadienį, buvo pademonstruoti du „Narzo 50“ serijos modeliai – tai „Narzo 50 5G“ ir „Narzo 50 Pro 5G“.

Naujasis „Realme Narzo 50 Pro 5G“ pasiūlys 6,4 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Išmaniojo telefono ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu, o priekinėje dalyje rasime ir nedidelį asmenukių kameros išpjovimą.

Šio įrenginio veikimu rūpinsis „MediaTek Dimensity 920“ procesorius, o pirkėjai turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) atminties opcijas bei 128 GB vidinę talpyklą, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. „Narzo 50 Pro 5G“ modelis atkeliaus su jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 3.0“ vartotojo sąsaja.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras. Pagrindinė šios „Realme“ naujienos kamera pasižymės 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta – 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro sensoriai. Verta paminėti ir tai, jog šis modelis turės po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, stereo garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu bei ausinių lizdą.

„Realme Narzo 50 Pro 5G“ taip pat turės 5000 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu. Pirkėjams šis išmanusis bus prieinamas mėlynos arba juodos spalvos, o jo kaina prasidės nuo 270 eurų.

Antroji naujiena – tai „Narzo 50 5G“ modelis, kuris turės 6,6 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška bei 90 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 810“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties.

Šios „Realme“ naujienos nugarėlėje – dviguba kamera. Pagrindinis „Narzo 50 5G“ modelio objektyvas aprūpintas 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jo – 8 MP plataus kampo kamera. Išmanusis atkeliaus su jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 3.0“ vartotojo sąsaja.

„Realme Narzo 50 5G“ taip pat turės stereo garsiakalbius, o taip pat ir ausinių lizdą. Pirštų antspaudų jutiklis bus įmontuotas šoninėje briaunoje, o pats telefonas bus siūlomas juodos arba mėlynos spalvos. Pradinė šio įrenginio kaina – nuo 200 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas