„Redmi“ ruošiasi itin pigaus telefono pristatymui: minimalūs specifikacijų pokyčiai ir nė 100 eurų nesiekianti kaina

Lukas Snarskis

2023-02-20, 13:52

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ per pastaruosius metus pristatė gausybę „Note 11“ serijos išmaniųjų telefonų, o ne taip seniai debiutavo ir „Note 12“ linijos modeliai. Tačiau ties tuo ši kompanija neapsiriboja.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Redmi“ ruošiasi itin pigaus telefono pristatymui: minimalūs specifikacijų pokyčiai ir nė 100 eurų nesiekianti kaina

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Redmi A2“ išmaniojo telefono išleidimą. Šis pigus įrenginys turėtų pakeisti praėjusiais metais išleistą „A1“ modelį, o jo pasirodymo tikimasi jau artimiausiu metu. Nė 100 eurų nekainuojantis įrenginys dar nėra pristatytas oficialiai, tačiau jo specifikacijos jau žinomos.

Išmanusis telefonas turės identišką dizainą kaip ir praėjusių modelis – čia rasime 6,52 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška, o taip pat ir vandens lašo formos išpjova, kur bus įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Pasikeitimų neišvysime ir nugarėlėje – analogiškas kamerų iškilimas ir tos pačios kameros.

„Redmi A2“ nugarėlėje turės 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o čia taip pat rasime ir 0.8 MP raiškos sensorių, kuris veikiausiai bus skirtas portretams. Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turėtų veikti su „MediaTek Helio G36“ procesoriumi, o taip pat turės 2 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

„Redmi“ šį išmanųjį telefoną aprūpins 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimu. Deja, tačiau čia nerasime USB-C įkrovimo lizdo, mat gamintojas nusprendė panaudoti senesnės kartos jungtį. „A2“ modelis turėtų veikti su „Android 13 Go“ operacinės sistemos versija, kuri reikalauja mažiau resursų bei pasižymi kiek supaprastintu funkcionalumu, siekiant užtikrinti sklandų veikimą.

Kaip jau minėjome, naujasis „Redmi A2“ išmanusis telefonas turėtų kainuoti mažiau nei 100 eurų. Neoficialiais duomenimis, šio modelio kaina sieks vos 97 eurus. Pirkėjai galės rinktis iš trijų spalvinių opcijų – juodos, mėlynos ir žalios. „Redmi“ šią naujieną turėtų pristatyti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas