„Samsung“ anonsuoja naujausius savo flagmanus: pasiūlė pažvelgti į bendrovės įrenginių istoriją, pamatykite tai patys

Lukas Snarskis

2024-01-04, 07:16

0 komentarų

Kalbos apie „Samsung“ planus pristatyti naujuosius „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus netyla jau kuris laikas. Pirmieji gandai pasirodė dar prieš pora mėnesių, o dabar jau yra žinoma ne tik pagrindinės įrenginių specifikacijos, tačiau ir galimos kainos Europoje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ anonsuoja naujausius savo flagmanus: pasiūlė pažvelgti į bendrovės įrenginių istoriją, pamatykite tai patys

Artėjant naujųjų „Samsung“ flagmanų pristatymui – aiškėja ir vis daugiau informacijos ne tik apie pačius išmaniuosius telefonus, tačiau pagaliau oficialiai patvirtinta ir išleidimo data. „Samsung“ atstovai patvirtino, jog „Galaxy Unpacked“ renginys įvyks sausio 17 dieną 20:00 val. Lietuvos laiku.

Dabar „Samsung“ išplatino ir reklaminį vaizdo įrašą, kuriame anonsuojama naujoji „Galaxy S24“ serija. Trumpame įraše, kurį galite matyti žemiau, žvelgiama į mobiliųjų telefonų istoriją, parodant, kaip atrodė „Samsung“ telefonai per pastaruosius keturis dešimtmečius.

Kelionė prasideda 1988 metais, kai buvo pristatytas plytos formos telefonas, kuris veikė be laido. Po to peršokama į 1999 metus, kai pasirodė pirmasis „Samsung“ televizijos telefonas, kuriame buvo naudojamas skaitmeninės daugialypės terpės transliavimo (DMB) standartas, skirtas tiesioginiam televizijos signalui transliuoti.

Kita stotelė - 2011 metai, kai rinkoje debiutavo „Galaxy Note“, kuris tapo dideliais ekranais aprūpintų įrenginių pradininku. Vėliau keliaujama į 2014 metus, kuomet buvo pristatytas „Samsung Galaxy S5“, pasiūlęs IP67 atsparumo vandeniui ir dulkėms savybes. Paskutinis sąraše esantis prietaisas yra „Galaxy Flip“, kuris kartu su „Galaxy Fold“ tapo sulankstomų išmaniųjų telefonų pradininku. Toliau reklamoje jau anonsuojama „naujos mobiliojo ryšio eros“ pradžia, vaizduojant „Galaxy S24 Ultra“ siluetą.

Kaip jau minėjome, naujųjų „Samsung“ išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks sausio 17 dieną, o spaudos konferenciją, kuri prasidės 20:00 val. Lietuvos laiku, bus galima stebėti „YouTube“ platformoje. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją apie „Galaxy S24“ telefonus rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas