„Samsung“ atnaujina net ir pigiausius savo telefonus: programinės įrangos atnaujinimas atkeliauja į pirmąjį 2023 bendrovės įrenginį

Arnas Balčiūnas

2023-03-26, 16:06

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ pastaruoju metu demonstruoja pavyzdinį tempą kaip reikia atnaujinti savo išmaniųjų telefonų programinę įrangą. Dar prieš keletą metų, gamintojas sulaukdavo gausybės skundų dėl itin lėtų „Android“ atnaujinimų, tačiau situacija šiandien visiškai kitokia ir bendrovė nuolat atnaujina net ir pigiausius savo produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ atnaujina net ir pigiausius savo telefonus: programinės įrangos atnaujinimas atkeliauja į pirmąjį 2023 bendrovės įrenginį

„Samsung Galaxy A14 5G“ išmanusis telefonas buvo pirmasis, kurį bendrovės vadovai pristatė šiemet, o jis debiutavo su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „One UI 5.0“ vartotojo sąsaja. Dabar, jis jau gauna ir „One UI 5.1“ atnaujinimą, kuris pasiūlys naujų galimybių bei pagerintą veikimo stabilumą. Ši vartotojo sąsajos versija debiutavo kartu su „Galaxy S23“ serijos flagmanais, o dabar tapo prieinama ir bene pigiausiame bendrovės produkte.

Pranešama, jog į „Galaxy A14 5G“ modelį atkeliaujantis atnaujinimas pasiūlys ir kovo mėnesio saugumo papildinį, kuris pataisys daugiau nei 50 saugumo spragų, aptiktų „Samsung“ kuriamuose telefonuose. Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Kaip žinia, daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų, įskaitant ir „Samsung“, programinės įrangos naujinius pateikia ne visiems vartotojams iškart, o dalimis. Būtent dėl šios priežasties ne visi gali įsidiegti naujinį tik jam pasirodžius.

Priminsime, jog naująją „One UI 5.1“ vartotojo sąsajos versiją jau gavo „Galaxy S22“ ir „Galaxy S21“ flagmanų savininkai, o taip pat ir „Galaxy Fold4“ bei „Galaxy Flip4“ sulenkiamų įrenginių turėtojai. Šis programinės įrangos atnaujinimas pasiekė ir „Galaxy S21 FE“, „Galaxy S20“ seriją, „Galaxy S20 FE“ bei „Galaxy M53“ modelius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas