„Samsung“ atnaujino „Galaxy Store“ parduotuvę: pažymimas išskirtinumas, kurį suteikia „Fortnite“

Lukas Snarskis

2020-11-02, 15:00 (atnaujinta 2023-03-06, 22:32)

2 komentarai (-ų)
„Samsung“ atnaujino „Galaxy Store“ parduotuvę: pažymimas išskirtinumas, kurį suteikia „Fortnite“

Jeigu esate turėję „Samsung“ sukurtą išmanųjį telefoną, tai tikriausiai žinote, kad kiekvienas šio gamintojo produktas atkeliauja su jau įdiegta „Galaxy Store“ programėlių parduotuve. Taip, didžiausias telefonų gamintojas savo vartotojams siūlo ne tik „Play Store“, tačiau ir turi savo alternatyvą. Visai neseniai „Samsung“ parduotuvė sulaukė ir dizaino atnaujinimo, kuris susijęs su vienu jos išskirtinumu.

Visų pirma, „Samsung“ jau kuris laikas daugiausiai dėmesio skiria mobiliems žaidimams „Galaxy Store“, o dabartinė situacija lėmė ir tai, kad tik čia mes galime rasti „Android“ telefonams skirtą „Fortnite“ aplikaciją. Kitaip sakant, „Samsung“ įrenginių turėtojai yra vieninteliai, kurie gali be vargo atsisiųsti „Fortnite“ iš oficialiai palaikomos parduotuvės. Būtent tai ir tapo didžiausiu „Galaxy Store“ atnaujinimo aspektu.

„Samsung“ sukurtoje parduotuvėje jau kuris laikas žaidimų skirtukas yra nustatytas kaip pagrindinis, o dabar dar daugiau dėmesio sulaukia būtent „Fortnite“. Akivaizdu, kad toks Pietų Korėjos milžinės vadovų sprendimas susijęs su tuo, jog vartotojai nepamirštų, kad čia galima rasti šį, jau legendiniu tapusiu, žaidimą. Tačiau tai ne viskas ką pabrėžti su paskutiniu naujiniu siekia gamintojas.

Tiems, kurie naudojasi „Galaxy Store“ yra suteikiama ir daugiau privilegijų. Šios parduotuvės naudotojai gali pasinaudoti papildomomis galimybėmis, kurios atsiranda tuomet, kai atliekate pirkimus žaidimuose, įdiegtus būtent iš „Samsung“ parduotuvės. Kuo dažniau tai atliekate – tuo geresnius pasiūlymus galite gauti ir ateities pirkiniams. „Galaxy Store“ primena ir apie tai, jog per šią parduotuvę Jūs galite patekti į „Xbox Game Pass Ultimate“ prenumeratą, kurią galimai turite savo „Microsoft Xbox“ konsolėje, o tai leis Jums mėgautis daugiau nei 100 įvairių žaidimų, naudojantis „Bluetooth“ valdikliu.

2 komentarų

Skaitytojas

Lukai ir visa telefonai.eu nenorit daryt kad ir mėnesinių programėlių apžvalgą, žaidimų ir t.t.? Tai manau naudingiau, nei kaip kurie pilstymai iš tuščio į kiaurą (tik išsakau nuomonę, gal kam tai ir naudinga), nes programėlių, kad ir Lietuviškų ne visada pavyksta susekti, o tai ir užsienio populiaru. Rasit nemažai pvz. nebus sunku. O programėlės ir žaidimai juk telefono didelė dalis, bet jų nemažai funkcijų nebūtų ir pačio telefono. Tik idėja.

Skaitytojas

Fortnite jau gan senokai Samsung telefonuose yra, na Samsung Store tiksliau (keli mėnesiai tai jau tikrai, prie ko čia tas atnaujinimas Samsung Store?). Su atnaujinimu bent kažkokiu šių dienų tai nėra susiję. Gal labiau tai paryškinama kažkokia forma, bet pats žaidimas jau senokai prieinamas. O dėl privilegijų, tai Samsung ne tik Store jas daro, aplamai Samsung įrenginiuose tai yra ir gan senai. Vienas pvz.: jau keli metai atgal buvo akcija, perki Samsung tarkim plančiatę ir gaunai Žmonės nemokamai kuriam laikui, atsisiunti žaidimą tarkim Asphalt 9 gauni kažkokį automobilio modelį (nepamenu tiksliai koks) ir pan. dalykai. Tai vyksta jau senai. Kažkoks mano nuomone bereikšmis straipsnis apie nieką. Bet gal tai kam naudinga ir nežinoma :)?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Pirmą kartą Lietuvos istorijoje rengiamas dezinformacijos raštingumo egzaminas

Pranešimas spaudai

2024-04-20, 11:59

0 komentarų

Lietuviai supranta, kad kasdienėje aplinkoje juos supa ne tik naudinga, bet ir melaginga informacija, tačiau labiausiai paplitę dezinformacijos naratyvai ne vieną vis dar suklaidina.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pirmą kartą Lietuvos istorijoje rengiamas dezinformacijos raštingumo egzaminas

Lietuviai supranta, kad kasdienėje aplinkoje juos supa ne tik naudinga, bet ir melaginga informacija, tačiau labiausiai paplitę dezinformacijos naratyvai ne vieną vis dar suklaidina.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Vyriausybės kanceliarija su dezinformacijos analizės centru „Debunk.org“ organizuoja moksleiviams skirtą egzaminą: gegužės 3 d. visi iš anksto užsiregistravę 9–12 kl. moksleiviai su dezinformacijos analizės meistrais paskaitoje diskutuos apie dezinformaciją, dirbtinį intelektą ir socialinių tinklų algoritmus, o po paskaitos dalyvaus egzamine, pasitikrins savo įgytas žinias ir, žinoma, gaus prizų.

„Dezinformacija nėra tik keistas nesuprantamas žodis ar kažkas, kas manęs nepalies – iš tiesų, kiekvieno iš mūsų telefone, socialiniuose tinkluose nuolat dūzgia didžiuliai informacijos ir dezinformacijos srautai, kuriuos turime atskirti, kad nepasimestume, kad nepakliūtume į sukčių rankas ar kitaip nenukentėtume. Svarbu suprasti, kad dezinformacija – tai priešiškai nusiteikusių šalių hibridinio karo ginklas, nukreiptas į mūsų šalies žmones ir naudojamas su tikslu silpninti visuomenę ir Lietuvą kaip valstybę.

Manau, kad dezinformacijos raštingumas šiais laikas toks pat būtinas kaip ir nuovoka informacinės technologijose, teksto suvokime ar kitose moksleiviams gerai žinomose srityse. Tikiuosi, kad šis egzaminas taps ne tik gražia tradicija, bet ir paskatins dezinformacijos raštingumo integraciją į mokymosi programas“, – sako Vyriausybės kanclerė Giedrė Balčytytė.

Kaip viskas vyks?

  • Visus 9–12 kl. mokytojus (auklėtojus) iki balandžio 30 d. kviečiame registruoti savo mokomas (auklėjamas) klases dalyvauti Dezinformacijos raštingumo egzamine užpildant šią registracijos anketą. Kiekvienam mokiniui suteiksime individualų identifikacinį kodą (atsiųsime jūsų nurodytu el.paštu pasibaigus registracijai). Todėl prašome pildant formą pateikti kuo tikslesnį dalyvių skaičių iš jūsų klasės.
  • Egzaminas vyks interaktyviu būdu virtualioje erdvėje.
  • Geriausių rezultatų pasiekusi klasė bus pakviesta į Vyriausybės rūmus ir apdovanota.
  • Prieš egzaminą vykstanti paskaita bus transliuojama viešai Vyriausybės „Youtube“ ir „Facebook“ paskyrose.
  • Renginio pradžia – 10 val., trukmė – iki 1 val.

Nesate moksleiviai, bet norite mokytis dezinformacijos raštingumo?

Išbandykite „Debunk.org“ sukurtą skaitmeninį, nemokamą kursą, skirtą išmokti atpažinti melagingą ir klaidinančią informaciją. Lietuvoje „InfoSkydą“ jau išbandė 2 tūkstančiai žmonių!

45 minučių trukmės kurse apžvelgiama daugybę temų: kas yra dezinformacija ir kaip ji veikia, kas yra botai ir troliai, kaip dirbtinis intelektas gali būti naudojamas manipuliuoti jumis, kaip veikia socialinių tinklų algoritmai, ir dar daugiau.

Atlikę visas užduotis, išmoksite vadovautis trimis paprastomis taisyklėmis, kurios padės išvengti informacinių pinklių: įvertinti šaltinį, patikrinti turinį, ir apsvarstyti kontekstą.

Programą sudaro trumpi straipsniai, vaizdo įrašai ir „Kahoot“ žaidimai. Turėkite omenyje: kuo greičiau pateiksite teisingą atsakymą, tuo daugiau taškų surinksite!

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas