„Samsung Galaxy Fold“ sugrįžta – pirmieji telefonai pirkėjus pasieks dar šį mėnesį

Lukas Snarskis

2019-09-05, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:31)

0 komentarų
„Samsung Galaxy Fold“ sugrįžta – pirmieji telefonai pirkėjus pasieks dar šį mėnesį

Po kelių mėnesių atidėjimo, „Samsung“ yra vėl pasiruošę išleisti „Galaxy Fold“ sulenkiamą telefoną. Korėjos milžinas per kelis mėnesius turėjo sutvarkyti buvusias „Galaxy Fold“ telefonų problemas, kurios paaiškėjo telefonams patekus pas apžvalgininkus.

Pagal dabartinę informaciją, „Samsung“ iš anksto užsisakiusiems „Galaxy Fold“ telefoną jį išsiųs rugsėjo 11 dieną. Apie telefono naują išleidimą turi būti pranešta rugsėjo 6 dieną. „Galaxy Fold“ išleidimas JAV turėtų įvykti rugsėjo 27 dieną.

Kol kas nežinoma kokio dydžio yra pirma telefonų partija, vieni šaltiniai teigia, kad tai gali būti 20000-30000 vnt., o kiti mano, kad pirmoji partija apsiribos maždaug 2500 „Galaxy Fold“ telefonų vienetų.

„Galaxy Fold“ telefonai bus juodi, sidabriniai, žali arba mėlyni. Telefonų kaina bus apie 2000 JAV dolerių.

Primename, jog naujasis įrenginys turi pirmąjį pasaulyje 7,3 colių „Infinity Flex“ sulankstomą ekraną, kurį sulenkus įrenginys yra panašus į įprastą ir kompaktišką telefoną. Galingas išmanusis telefonas vartotojams leis vienu metu atlikti dar daugiau užduočių, ypač patogiai žiūrėti video turinį, žaisti žaidimus ir dar daugiau.

„Galaxy Fold“ sulankstomas išmanusis pasižymi galingu veikimu, nesvarbu ar vartotojas dirba, žaidžia ar tiesiog dalinasi turima informacija. „Samsung“ į šį telefoną integravo itin našų, naujos kartos AP mikroschemų rinkinį ir 12GB operatyviąją atmintį (RAM), kuri išmaniajam leidžia veikti kaip kompiuteriui.

Naujas išmanusis turi dvigubą bateriją, kuri leis vartotojui juo naudotis intensyviai ir be trukdžių. Taip pat „Galaxy Fold“ turi belaidės energijos dalijimosi funkciją ir prie įprasto kroviklio prijungtas telefonas tuo pačiu metu galės įkrauti ir kitą įrenginį. Tai leidžia sutaupyti laiko ir vienu metu krauti du prietaisus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas