Naujasis „Asus ROG Ally X“ delninis žaidimų kompiuteris turės daugiau atminties, tačiau galingiausias modelis bus brangesnis nei jo pirmtakas

Tomas Eidukevičius

2024-05-17, 07:55

0 komentarų

2023 metais daugelis su nekantrumu laukė „Asus“ naujienos žaidimų rinkoje – tai „ROG Ally“ delninio žaidimų kompiuterio. Nors iš pradžių buvo galvota, kad tai tik pokštas, tačiau bendrovė prieš beveik metus pristatė pirmąją šio įrenginio versiją, o netrukus debiutuos ir antroji.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naujasis „Asus ROG Ally X“ delninis žaidimų kompiuteris turės daugiau atminties, tačiau galingiausias modelis bus brangesnis nei jo pirmtakas

„Asus“ kompanijos atstovai atskleidė, jog jau birželio 2 dieną įvyks spaudos konferencija, kurios metu debiutuos naujasis „ROG Ally“ modelis. Jau žinomas ir šio delninio kompiuterio pavadinimas – tai „ROG Ally X“. Bendrovės atstovai atskleidė, kad naujasis variantas turės ir keletą naujovių.

Naujasis „Asus ROG Ally X“ nebus kardinalus atnaujinimas, tačiau pasiūlys tam tikrų naujų galimybių. Čia ir toliau bus naudojamas „Ryzen Z1 Extreme“ lustas ir 120 Hz VRR ekranas. Didžiausias pokytis bus gerokai didesnės baterijos panaudojimas.

Delninis žaidimų kompiuteris turės ir daugiau atminties, o geriausia „ROG Ally X“ versija pasiūlys ir 1 TB vidinės atminties. Tiesa, šis modelis bus 10 proc. brangesnis nei galingiausias „ROG Ally“ variantas. Skelbiama, kad toks įrenginys kainuos maždaug 799 JAV dolerius, kas yra 736 eurai.

Priminsime, jog „Asus“ vyresnysis viceprezidentas Shawnas Yenas atskleidė, kad naujojo „ROG Ally X“ baterija bus daug talpesnė nei ankstesniame modelyje ir tai turėtų būti didesnis nei 30-40 proc. siekiantis atnaujinimas. Jis taip pat užsiminė, kad „Ally X“ galės daugiau nei dvigubai viršyti dabartinės „Ally 2023“ baterijos tarnavimo laiką.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas