LG pristatė išskirtinių savybių belaidžius ausinukus: pasiūlys ne tik puikų baterijos tarnavimo laiką, bet ir puikius garsiakalbius

LG

Tomas Eidukevičius

2024-05-17, 10:55

0 komentarų

Nuolat tobulėjančioje garso technologijų srityje belaidės ausinės tapo permaininga inovacija, iš naujo apibrėžiančia mūsų garso pojūčius ir supratimą. Įvairiausius garso produktus kuria daugelis bendrovių, o vartotojui surasti geriausią pasirinkimą kartais tampa tikru iššūkiu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
LG pristatė išskirtinių savybių belaidžius ausinukus: pasiūlys ne tik puikų baterijos tarnavimo laiką, bet ir puikius garsiakalbius

Pietų Korėjos milžinė pristatė naujus belaidžius ausinukus, kurie pasiūlys puikias savybes, o tarp jų – gryno grafeno garsiakalbiai, triukšmo slopinimas ir iki 36 valandų veikiančios baterijos. Pažvelkime į naujuosius „Tone Free T90S“ detaliau.

Visų pirma, šie belaidžiai ausinukai sukurti bendradarbiaujant su „Meridian Audio“. Čia rasime „Snapdragon Sound“ palaikymą, o taip pat ir AAC, SBC ir „aptX Adaptive“ kodekus. Naujieji „LG Tone Free T90s“ belaidžiai ausinukai turi ir „Dolby Atmos“ sertifikatą, o taip pat ir „Dolby Head Tracking“ galimybę.

LG atstovų teigimu, „Tone Free T90S“ ausinėse esantys gryno grafeno garsiakalbiai užtikrina mažesnę vibraciją ir didesnį garso tikslumą. Ausų antgaliai buvo sukurti remiantis 300 ausų formų, kad optimaliai priglustų. Jie taip pat pagaminti iš medicininės paskirties hipoalerginių ausų gelių.

Belaidžiai ausinukai palaiko „Bluetooth 5.4“ belaidžio ryšio technologiją, turi ir adaptyvų triukšmo slopinimą (ANC) su trijų mikrofonų sistema ir dviejų įrenginių poravimu. Čia naudojamas ir LG sukurtas „UVnano“ įkrovimo dėklas su ultravioletine šviesa, kuri pašalina 99,99 proc. bakterijų.

„LG Pure Free“ belaidžių ausinukų korpuse taip pat yra 3,5 mm lizdas, kurį galima prijungti prie senesnių įrenginių be „Bluetooth“ ir kuris veikia kaip siųstuvas į ausines. Kalbant apie baterijas, pilno ausinukų įkrovimo užteks 9 valandoms, o su įkrovimo dėklu – iki 36 valandų.

Pranešama, jog naujieji ausinukai bus prieinami juodos ir baltos spalvų, tačiau LG neatskleidė jų kainos ir prieinamumo. Tokia informacija turėtų paaiškėti kiek vėliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas