„Samsung“ nepraleido progos įkasti savo konkurentams: kam adresuotas juokelis nuspėti nebus sunku

Lukas Snarskis

2020-10-18, 09:10 (atnaujinta 2021-04-27, 00:40)

3 komentarai (-ų)
„Samsung“ nepraleido progos įkasti savo konkurentams: kam adresuotas juokelis nuspėti nebus sunku

Elektronikos kompanijos dažnai ne tik panaudoja analogiškus technologinius sprendimus, tačiau ir nepraleidžia progos pašiepti vieni kitus. Tai, jog „Samsung“ ir „Apple“ praeityje yra sukūrę ne vieną reklaminę kampaniją, kuri skirta tam, kad pasijuokti iš konkurentų – menka paslaptis. Pietų Korėjos milžinė nepraleido ir dar vienos progos pasijuokti iš amerikiečių milžinės sprendimų.

Kaip žinia, „Apple“ šios savaitės pradžioje pristatė naujuosius „iPhone 12“ serijos išmaniuosius telefonus, o internete nemažai dėmesio sulaukė ir gamintojo sprendimas pašalinti ausinukus ir įkrovimo blokelį iš įrenginio pakuotės. Nesunku nuspėti, kad „Samsung“ nepraleido progos pasijuokti iš savo didžiausių konkurentų ir socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė įrašą, kuris primena tai, jog „Galaxy“ telefonai pirkėjus pasiekia su įkrovimo blokeliu.

Kompanijos atstovų paskelbtame įraše teigiama, jog „Galaxy“ pirkėjams suteikia tai ko jie ieško – nuo tokių elementarių dalykų kaip įkroviklis, iki geriausios kameros, baterijos, veikimo, atminties ar net 120 Hz atsinaujinimo dažniu pasižyminčio ekrano. Įdomu ir tai, jog anksčiau iš „Apple“ sprendimo pasijuokė ir „Xiaomi“, kuri taip pat akcentavo tai, kad jų telefonai atkeliauja su visais reikiamais komponentais.

Verta paminėti ir tai, jog dabartinis kai kurių gamintojų bandymas pašiepti „Apple“ jau visai netrukus gali atsisukti ir prieš juos pačius. Internete jau kuris laikas kalbama, kad kitąmet analogišką sprendimą, pašalinti įkrovimo blokelį iš pakuotės, gali priimti daugelis telefonų gamintojų, o į tokį sąrašą patenka ir „Samsung“. Žvelgiant į istoriją, vertėtų prisiminti ir ausinių lizdą.

2016 metais „Apple“ nusprendė šią jungti pašalinti iš savo išmaniųjų telefonų, o iškart po to pasirodė labai panašių juokelių iš kitų gamintojų. Tačiau vos po kelių metų „Samsung“ pristatė „Galaxy A8 2018“ modelį, kuris taip pat nebeturėjo ausinių jungties, o dabar tokį lizdą rasti yra sunku ne tik Pietų Korėjos milžinės produkcijoje, tačiau ir daugelyje kitų telefonų.

3 komentarų

Nemanau, kad čia bėda. Beveik pas visus namie rastume daugiau kroviklių, nei naudojamų telefonų, todėl dauguma nepirktų dar vieno.

SkylineDiT

Bėda ta kad ir kiti gamintojai nukopijuos Apple. O įkroviklis tikrai nepridėtas ne dėl ekologijos, o dėl kitų sumetimų kaip pinigai, kuriuos uždirbs pardavinėdami įkroviklius

Kažkada kiekvienas gamintojas turėjo savo kroviklio jungtį. Puikiai atsimenu, kaip buvo priimtas bendras sprendimas gaminti visiems (išskyrus Apple) su ta pačia jungtim dėl to, ką dabar padarė Apple - dėl ekologijos pardavinėti naujus aparatus be kroviklio. Bet kažkaip visi jau pamiršo tą.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas