„Samsung“ paruošė Valentino dienos staigmeną: daugiau nei 100 mln. vartotojų jau gauna karščiausią atnaujinimą šiemet, pasitikrinkite ir jūs

Lukas Snarskis

2023-02-14, 12:56 (atnaujinta 2023-02-14, 14:16)

1 komentaras

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ pastaruoju metu demonstruoja pavyzdinį tempą kaip reikia atnaujinti savo išmaniųjų telefonų programinę įrangą. Dar prieš keletą metų, gamintojas sulaukdavo gausybės skundų dėl itin lėtų „Android“ atnaujinimų, tačiau situacija šiandien visiškai kitokia ir bendrovė demonstruoja neįtikėtiną tempą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ paruošė Valentino dienos staigmeną: daugiau nei 100 mln. vartotojų jau gauna karščiausią atnaujinimą šiemet, pasitikrinkite ir jūs

„Samsung“ pastaruoju metu demonstruoja pavydėtiną tempą atnaujinant savo išmaniuosius telefonus, o Valentino dienos proga gerų naujienų sulaukė ir daugiau bendrovės produktų turėtojų. Kartu su „Galaxy S23“ serijos flagmanams buvo išleista ir „One UI 5.1“ vartotojo sąsajos versija, kuri dabar jau siūloma ir kai kuriems kitiems kompanijos modeliams.

Nors „One UI 5.1“ vartotojo sąsaja ir nesiūlo grandiozinių pasikeitimų, tačiau turi keletą naujovių, kurios nudžiugins „Samsung“ išmaniųjų telefonų savininkas. Pietų Korėjos milžinė šį atnaujinimą jau pateikė kai kuriems savo produktams, o dabar naujinį turėtų būti gavę šie įrenginiai:

  • „Samsung Galaxy S20“, „Galaxy S20+“ ir „Galaxy S20 Ultra“;
  • „Samsung Galaxy S21“, „Galaxy S21+“ ir „Galaxy S21 Ultra“;
  • „Samsung Galaxy S22“, „Galaxy S22+“ ir „Galaxy S22 Ultra“;
  • „Samsung Galaxy S21 FE“;
  • „Samsung Galaxy Z Fold 3“ ir „Galaxy Z Flip 3“;
  • „Samsung Galaxy Z Fold 4“ ir „Galaxy Z Flip 4“.

Pranešama, kad naujasis programinės įrangos atnaujinimas, aukščiau išvardintiems įrenginiams, turėtų būti prieinamas jau dabar, o jo sulaukti turėtų ir lietuviai. Negana to, skelbiama ir apie išmaniuosius, kurie „One UI 5.1“ programinės įrangos naujinio turėtų sulaukti jau netrukus. Tarp tokių išmaniųjų yra mynimi ir „Galaxy A52“, „Galaxy A53“, o taip pat ir „Galaxy A72“ ar „Galaxy A73“ modeliai.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas