„Samsung“ ruošiasi pigaus telefono pristatymo: aiškėja stebinančios „Galaxy A13 5G“ specifikacijos

Lukas Snarskis

2021-11-21, 16:20 (atnaujinta 2022-11-29, 00:34)

4 komentarai (-ų)
„Samsung“ ruošiasi pigaus telefono pristatymo: aiškėja stebinančios „Galaxy A13 5G“ specifikacijos

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ per pastaruosius metus gerokai sustiprino savo vidutinės klasės įrenginių segmentą. Bendrovė vis dažniau pristato pigesnių telefonų, o jie nuolat susilaukia didžiulio susidomėjimo.

Internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie „Samsung Galaxy A13 5G“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys naująją ryšio technologiją už nedidelę kainą. Šiandien jau turime ne tik šio įrenginio nuotraukas, tačiau yra žinomos ir pagrindinės jo specifikacijos bei kito savybės. Verta paminėti ir tai, jog telefonas visai neseniai buvo pastebėtas ir „Bluetooth“ sertifikavimo agentūroje, kas reiškia, kad šio modelio pristatymas – jau ne už kalnų.

Naujasis „Galaxy A13 5G” turėtų būti aprūpintas 6,48 colių įstrižainės IPS LCD ekranu, o viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelę vandens lašo formos išpjovą, kur bus įmontuota kamera asmenukėms. Išmanusis turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 700“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties.

Kaip galima matyti iš nuotraukų, nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų pasižymės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Samsung Galaxy A13 5G“ nugarėlėje taip pat rasime 5 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminčią plataus kampo kamerą bei 2 MP gylio sensorių. Šio išmaniojo veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 25W greituoju įkrovimu.

Verta paminėti ir tai, jog išmanusis telefonas turės šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą, įrenginys bus įkraunamas per USB-C lizdą, o apatinėje dalyje rasime ir ausinių lizdą. Tiesa, šis modelis turės plastmasinį korpusą. Kol kas išlieka neaišku kada „Samsung“ pristatys šią naujieną, tačiau tai gali įvykti dar šiemet.

4 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas