„Samsung“ tiki savo naujais produktais: laukiama įspūdingo sulenkiamų telefonų populiarumo

Lukas Snarskis

2021-08-14, 14:40

0 komentarų
„Samsung“ tiki savo naujais produktais: laukiama įspūdingo sulenkiamų telefonų populiarumo

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šie metai nėra patys sėkmingiausi. Pasaulinėje rinkoje šiai bendrovei ant kulnų lipa „Xiaomi“, o Europoje lyderio pozicija jau užleista kinams. Tačiau viename segmente „Samsung“ neprilygsta niekas ir tai artimiausiu metu tikrai nesikeis.

Prieš keletą dienų, kompanijos atstovai, pademonstravo naujuosius „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“ sulenkiamus išmaniuosius telefonus, o iškart po renginio paaiškėjo ir bendrovės pardavimų planai. „Samsung“ viceprezidento ir rinkodaros vadovo Bryano Choi teigimu, šiemet tikimasi parduoti maždaug 6,5 mln. sulenkiamų produktų.

Tokie „Samsung“ planai reiškia, jog šiemet bendrovė tikisi parduoti beveik tris kartus daugiau sulenkiamų įrenginių nei praėjusiais metais. Pirmąsyk tokio tipo produktus gamintojas pristatė 2019 metais ir tuomet pardavė 0,7 mln. vienetų, o praėjusiais metais šis skaičius išaugo iki 2,2 mln.

Pietų Korėjos milžinės planai parduoti 6,5 mln. sulenkiamų telefonų yra ganėtinai realūs, o tam pritaria ir daugelis ekspertų. Jų teigimu, susidomėjimas tokiais produktais auga, o tai ypatingai juntama šiemet. Tiesa, dar didesnis kilimas prognozuojamas netolimoje ateityje.

Pranešama, jog iki 2023 metų numatomas ir gerokai spartesnis šios rinkos augimas. Eskpertai įsitikinę, kad iki 2023 metų sulenkiamų įrenginių segmentas išaugs bent 10 kartų, lyginant su praėjusiais metais.

Šiuo metu „Samsung“ užima 88 proc. sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos. Ekspertų teigimu, Pietų Korėjos milžinės dominavimas šiame segmente turėtų išlikti ir tuo atveju, jeigu rinkoje atsirastų daugiau konkurencijos. Kitiems gamintojams pradėjus aktyviau gaminti sulenkiamus įrenginius, tikėtina, kad „Samsung“ vis tiek išlaikytų bent 75 proc. šios rinkos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas