„Samsung“ turi išskirtinį pasiūlymą: pristatė „Galaxy S23 Ultra Limited Edition“ rinkinį, kuris pasiūlys išskirtinius produktus už žemesnę kainą

Lukas Snarskis

2023-05-15, 07:16

0 komentarų

Dar visai neseniai, „Samsung“ pristatė ilgai paslaptimi laikytus naujuosius įrenginius – tai „Samsung Galaxy S23“ telefonai, kurie išsiskiria ilgiausiu iki šiol baterijos veikimu, dvigubai didesne atminties talpa bei patobulintomis kameromis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ turi išskirtinį pasiūlymą: pristatė „Galaxy S23 Ultra Limited Edition“ rinkinį, kuris pasiūlys išskirtinius produktus už žemesnę kainą

Pietų Korėjos milžinės vadovai pristatė specialią „Samsung Galaxy S23 Ultra Limited Edition“ versiją. Tiesa, pastaroji nepasiūlys naujų savybių – nei spalvos, nei papildomos atminties. Vietoj to, čia rasime standartinį išmaniojo telefono modelį, o tuo pačiu pirkėjai gaus ir „Galaxy Watch5“ išmanųjį laikrodį bei dvigubą 15W belaidį įkroviklį.

Vienintelė išskirtinė savybė, kurią pasiūlys „Galaxy S23 Ultra Limited Edition“ – tai žemesnė kaina. Skelbiama, jog toks komplektas turėtų kainuoti maždaug 1 245 eurus, vietoje 1 600 eurų. Akivaizdu, kad tai leis „Samsung“ gerbėjams šiek tiek sutaupyti, o tuo pačiu jie gaus ne tik telefoną, bet ir laikrodį bei belaidžio įkrovimo stotelę.

Tiesa, bent jau kol kas toks pasiūlymas pateikiamas tik Vietnamo rinkoje. „Samsung“ nepateikia informacijos ar analogiškas rinkinys bus pasiūlytas ir kituose regionuose.

Priminsime, jog naujasis „Samsung Galaxy S23 Ultra“ aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi ir tai yra pirmas kartas, kuomet šios bendrovės flagmanai veikia su tais pačiais mikroschemų rinkiniais JAV ir Europos rinkose. Ankstesni įrenginiai mus pasiekdavo su „Exynos“ lustais.

„Galaxy S23 Ultra“ turi 6,8 colių įstrižainės panelę su 2K raiška, o išmaniojo telefono nugarėlėje – keturios kameros. Pagrindinė pasižymi net 200 MP raiškos vaizdo jutikliu, o nugarėlėje taip pat rasime 12 MP plataus kampo sensorių, 10 MP teleobjektyvą su 3x optiniu priartinimu bei dar vieną tokios pačios raiškos objektyvą su 10x priartinimo galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas