„Samsung“ turi naujieną pigių telefonų gerbėjams: pristatytas 230€ kainuojantis 5G modelis

Lukas Snarskis

2021-06-05, 12:20

2 komentarai (-ų)
„Samsung“ turi naujieną pigių telefonų gerbėjams: pristatytas 230€ kainuojantis 5G modelis

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato nemažai išmaniųjų telefonų, o tarp jų galime rasti ne tik aukščiausios klasės flagmanų, bet ir vidutinės klasės įrenginių. Prieš keletą dienų, kompanijos atstovai pademonstravo dar vieną naują produktą, kuris tapo pigiausius „Samsung“ telefonu su 5G ryšio palaikymu.

Liepos mėnesį prekyboje pasirodys naujasis „Samsung Galaxy A22 5G“ išmanusis telefonas, kuris bus parduodamas vos už 230 eurų. Palyginimui, kiek anksčiau pristatytas „Galaxy A32 5G“ kainuoja 280 eurų. Tiesa, techniškai „Samsung“ naujiena atrodo geresnė nei anksčiau išleistas variantas. Pažvelkime į tai ką siūlo gamintojas.

Naujasis „Samsung Galaxy A22 5G“ modelis pasižymi 6,6 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje išmaniojo telefono dalyje nesunku pastebėti ir nedidelę vandens lašo formos išpjovą, kur gamintojas įmontavo asmenukių kamerą.

Kaip jau tapo įprasta, „Samsung“ neskelbia su kokiu procesoriumi veikia šis išmanusis, tačiau spėjama, kad tai turėtų būti „MediaTek Dimensity 700“. Kartu su juo rasime 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Tiesa, gamintojas taip pat siūlo įsigyti modelius su 128 GB vidinės talpos, o su ja galima rinktis tarp 4 GB, 6 GB arba 8 GB operatyviosios atminties. Tokių variantų kaina prasideda nuo 250 eurų.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – kamerų kvadratas su trimis objektyvais ir LED blykste. Pagrindinė naujojo „Galaxy A22 5G“ modelio kamera aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 5 MP plataus kampo objektyvą bei gylio sensorių. Priekinėje įrenginio dalyje – 8 MP kamera asmenukėms. Skelbiama, jog šis modelis veiks su 5000 mAh talpos baterija bei turės 15W greitąjį įkrovimą. Šoninėje telefono briaunoje rasime pirštų antspaudų jutiklį.

Norintys įsigyti naująją „Samsung Galaxy A22 5G“ galės pasirinkti vieną iš keturių spalvų – tai pilka, balta, mėtinė arba violetinė.

2 komentarų

Vidas

Labai prastas telefonas. Išjungus automatiškai pats jungia atsitiktinę komandą:pvz telefono šaukimą su nesąmoningu nr.244444444222222222 arba žinutę su tekstu :aiofhoigbdbhadhadnvoib arba dar ką nors...Buvau nunešęs garantiniam, jiems viskas gerai. žiauriai nusivylęs.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas