„Samsung“ vadovai turėtų sunerimti: į Europą atkeliauja pigiausias sulenkiamas išmanusis telefonas, kaina nustebins daugelį

Lukas Snarskis

2024-02-28, 17:11

7 komentarai (-ų)

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų populiarumas nuolat auga. Prie to, žinoma, nemažai prisideda vis didėjanti pasiūla, o taip pat ir nuolat tobulėjančios technologijos, kurios suteikia vis geresnę naudojimo patirtį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ vadovai turėtų sunerimti: į Europą atkeliauja pigiausias sulenkiamas išmanusis telefonas, kaina nustebins daugelį

Praėjusią savaitę, technologijų bendrovė ZTE pristatė naująjį „ZTE Libero Flip“ atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris jau dabar prieinamas Japonijos rinkoje. Dabar šis įrenginys atkeliauja ir į tarptautinę rinką, o čia jis bus žymimas dukterinės bendrovės „Nubia“ prekiniu ženklu.

„Nubia“ atstovai paskelbė apie naująjį „Nubia Flip“ atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris bus pigiausias tokio tipo įrenginys rinkoje. Nors oficiali jo kaina Europoje dar nėra skelbiama, tačiau jis turėtų kainuoti maždaug 600 eurų. Palyginimui, „Samsung“ sukurtas „Galaxy Flip5“ Lietuvoje parduodamas nuo 699 eurų.

Naujasis „Nubia“ atlenkiamas išmanusis telefonas aprūpintas 6,9 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Išorinėje įrenginio dalyje rasime ir 1,43 colių įstrižainės ekraną su 466 x 466 taškų raiška. Šiame nedideliame ekrane jūs gausite informaciją apie skambučius, galėsite tvarkyti muzikos grotuvą ir pan.

„Nubia Flip“ nugarėlėje įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta jos – 2 MP gylio sensorius. Sulenkiamo ekrano viršuje rasime ir 16 MP raiškos jutikliu pasižyminčią asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. ZTE šį įrenginį aprūpino „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Nubia UI“ vartotojo sąsaja, kuri pasiūlys ir keletą išskirtinių galimybių, skirtų sulenkiamiems telefonams.

„Nubia Flip“ veikimą palaikys 4 310 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Čia bus palaikomi „Quick Charge 4+“ ir „PD3.0“ standartai. Pats išmanusis telefonas aprūpintas IP42 sertifikatu, kas rodo, jog jo atsparumas vandeniui yra itin nedidelis.

7 komentarų

Taigis

Na lyginti su komunistų kinų gaminiu nieko nereijėtų. Tiesiog kinų skurtų(dažniausiai su pavogtom technologijom) pirkti neturėtume

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas