„Samsung“ vadovai visai išprotėjo: paaiškėjo, kiek lietuviams teks susimokėti už naujausius „Galaxy A“ serijos telefonus

Lukas Snarskis

2023-03-08, 16:20

11 komentarai (-ų)

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairių įrenginių, tačiau kitąmet jų gali būti kiek mažiau nei anksčiau. Bendrovės vadovai nusprendė imtis pertvarkymo „Galaxy A“ linijoje, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ vadovai visai išprotėjo: paaiškėjo, kiek lietuviams teks susimokėti už naujausius „Galaxy A“ serijos telefonus

Jau yra žinoma, jog šiemet nebus pristatytas naujas „Galaxy A7x“ serijos išmanusis telefonas, tačiau „Samsung“ pasiūlys bent keturis pigesnius įrenginius – tai „Galaxy A14“, „A24“, „A34“, o taip pat ir „A54“. Pastarieji du modeliai turėtų būti pristatyti jau kovo 15 dieną, o likus savaitei iki išleidimo – aiškėja ir galimos kainos.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung Galaxy A54“ išmanusis telefonas Europoje kainuos 520 eurų, o „Galaxy A34“ modelis bus parduodamas už 420 eurų. Panašu, kad Pietų Korėjos milžinė nusprendė ženkliai padidinti savo naujų įrenginių kainas. Palyginimui, praėjusiais metais išleistas „Galaxy A53“ kainavo 450 eurų, o „Galaxy A34“ – tik 370 eurų.

Priminsime, jog jau netrukus debiutuosiantis „Samsung Galaxy A54“ išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,4 colių įstrižainės OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šio įrenginio veikimu rūpinsis „Exynos 1380“ procesorius su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 12 MP plataus kampo bei 5 MP makro sensorius. Skelbiama, jog priekinėje įrenginio dalyje bus įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamerą. „Galaxy A54“ modelio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 25W įkrovimo galimybe.

Verta pastebėti ir tai, jog naujasis „Samsung“ vidutiniokas turėtų būti aprūpintas ir IP67 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą vandeniui ir dulkėms. Šis modelis turėtų pasiūlyti ir ausinių lizdą.

Kalbant apie „Galaxy A34“ modelį, šis įrenginys turės 6,6 colių įstrižainės OLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 1080“ procesoriumi, o taip pat pasiūlys ir 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

Skelbiama, jog „Samsung Galaxy A34“ turės 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 5 MP makro bei gylio sensorius. Šio modelio veikimą taip pat palaikys 5000 mAh talpos baterija su 25W įkrovimo galimybe.

11 komentarų

Street

Samsungas naglėja. Vyksta lupikavimas. Kad ir S23 beveik niekuom nesiskiria nuo S22. Taip ekranas geras bet kinas nuo 500 eurų neprastesnis. Baterija ne stebuklas, įkrovimo greitis jau atsilieka nuo kinų. Fotoaparatas neblogas, bet nelabai pagerėjo. Atminties korteles nera. Pakrovėjo nebuvimas aplamai siutina. Visą laiką buvau samsungo fanas. Bet dabar jau nebematau už ką mokėti.

Simonas

Pakalbėkim apie įpakuotus ir neįpakuotus vaisius ar pan.Neįpakuoti perpus pigesnis,bet juk neatrodys į k i e t a s, jei draugas ar kaimynė pamatys,kad į maišelį ar šiaip įsimetei keletą apelsinų.Pakuotėje nešdamasis,galiu kraipytis kaip p.Bynas ir gėrėtis bei didžiuotis savimi.🤪🌻

Liux

Lietuviams nesvarbu nei kaina nei kokybe, pvz lidlas irgi ta pastebejo ir kainas dvigubas nei vokietijoj padare ir dar antraruses prekes pradėjo pakuot. Lietuviai viska issluoja, svarbiausia grazia pakuote padaryt. Apple galetu Lietuvoj iphonus po 5000€ padaryt, vistiek pirks ir draugams girsis.

na

Samsung verti, jie ne kokie kinai, ar naujokai nežinimi, daug ka gamina pasauly žinoma, kokybe nepalyginsi su kinu ten kai kuriais... ir saugumo atžvilgiu samsung būtu geriau naudot, plius naujas modelis, nauji spec ir kaina aukštesnė nėra ko stebetis pabus ir kris kaina, kaip dabar šitu visu modeliu

Giedriux

Pabus ir programinės įrangos nebepalaikys. Jau geriau už 200-300 ir keisti dažniau. Aišku, kas turi laisvų pinigų tai neaktualu.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas