„Samsung“ vadovams tai nepatiks: „Honor“ ruošia neįtikėtinai galingą sulenkiamą telefoną

Lukas Snarskis

2021-12-18, 15:45 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

4 komentarai (-ų)
„Samsung“ vadovams tai nepatiks: „Honor“ ruošia neįtikėtinai galingą sulenkiamą telefoną

Išmaniųjų telefonų rinkoje nuolat vyksta nuožmi gamintojų kova, o raumenis demonstruoti bando ir procesorius kuriančios bendrovės. „MediaTek“, prieš keletą dienų, išplatino pranešimą, kuriame patikino, kad bent keturi didieji telefonų gamintojai ketina naudoti „Dimensity 9000“ lustus. Į tai netrukus sureagavo „Honor“ atstovai.

Kinijos kompanijos vadovai reaguodami į „MediaTek“ pareiškimą, paskelbė įrašą, kuriame patikino, jog savo naujausią produktą pristatys su flagmanams skirtu procesoriumi. Ir nors iš pradžių buvo manyta, kad „Honor“ omenyje turėjo sulenkiamą „Magic Fold“ modelį, tačiau šaltiniai Kinijoje sako, kad bendrovė ruošia ir dar vieną produktą.

Kaip bebūtų, aiškėja tai, jog „Honor“ pristatys bent du išmaniuosius telefonus, kurie naudos naująjį „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesorių, o vienas iš jų – „Honor Magic Fold“. Šio flagmano pristatymo laukiama jau sausio mėnesį ir jeigu jis išties veiks su naujuoju „Qualcomm“ lustu – tuomet jis bus galingiausias tokio tipo telefonas rinkoje.

„Honor“ pirmajam savo sulenkiamam flagmanui gali panauduoti „Visionox“ arba BOE sukurtus ekranus, tačiau daugiau šio įrenginio savybių nėra žinoma. Tiesa, į viešą erdvę nutekėję patentai yra pateikti tik Kinijoje, todėl tai kelia abejonių dėl sulenkiamų bendrovės įrenginių debiuto Europoje bei kituose regionuose.

4 komentarų

Elena

Įdomu, kaip su Google, ar nebus taip kaip su Huawei 40? Kam jie reikalingi be jos? Visgi programėlės yra parsisiunčiamos. Bet Google plai negali el.pašto, banko tt...

Dmitrij

Ne laiku kinu produkcija reklamuojat...ne laiku....mano pazystami ir as is principo susilaikysim nuo kinu produktu...kai baigsis sankcijos lietuvai tada galit reklamuot

Tomas

Taigi Lietuvai ir nereklamuoja, nes kas ta LT su savo mizerna rinka...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas