Senų „Huawei” telefonų savininkai šokinės iš džiaugsmo: „HarmonyOS” atnaujinimas įpūs naują gyvybę

Senų „Huawei” telefonų savininkai šokinės iš džiaugsmo: „HarmonyOS” atnaujinimas įpūs naują gyvybę

Maždaug prieš mėnesį „Huawei” oficialiai išleido daug kartų anonsuotą ir ilgai lauktą antrąją savo kurtos „HarmonyOS” operacinės sistemos versiją, kuri bus tiesioginis „Android” konkurentas. Per debiuto renginį bendrovė savo gerbėjus pradžiugino daugybe puikių žinių - „HarmonyOS” veiks praktiškai visuose iki šiol naudojamuose „Huawei” išmaniuosiuose bei pasiūlys daug naujų funkcijų.

Visgi vienas didžiausių „HarmonyOS” privalumų nesusilaukė tiek dėmesio, kiek buvo vertas - ji senesnio modelio telefonus privers veikti daug sklandžiau.

„Huawei” Kinijoje jau vykdo „HarmonyOS” testavimo programas su įvairiais savo išmaniųjų telefonų modeliais, o neseniai laikas ją išbandyti atėjo ir „Huawei Nova 5” serijos savininkams. Primename, kad šie išmanieji ne tik nepriklauso flagmanų kategorijai, bet dar ir buvo išleisti technologiniu požiūriu jau gūdžiais tampančiais 2019 metais.

Pasak vieno iš bandomosios „HarmonyOS” versijos testuotojų, jo „Nova 5” išmanusis pradėjo veikti tiesiog tobulai - taip, kaip niekada neveikė su „Android”. Panašiais įspūdžiais dalinasi ir kiti „HarmonyOS 2.0” beta versijos bandytojais.

Nors kol kas tai yra tik subjektyvūs atsiliepimai, beveik nėra abejonių, jog „HarmonyOS” įpūs naują gyvybę 2019 metų ir senesniems „Huawei” modeliams, kurie jau pamažu pradeda rodyti savo amžių. Kompanija apie tai jau ne kartą buvo užsiminusi, tačiau žiniasklaidoje apie tai buvo mažai girdėti.

Šiuo metu paskelbta, kad „HarmonyOS” palaiko 69 „Huawei” ir „Honor” įrenginiai, o iki metų pabaigos jų skaičius pasieks 100. Primename, kad ši operacinė sistema veiks ne tik išmaniuosiuose telefonuose, bet ir planšetėse, kompiuteriuose, išmaniuosiuose laikrodžiuose, garsiakalbiuose, buitinėje technikoje ir pan.

Be to, „Huawei” iki metų pabaigos planuoja, kad prieigą prie „HarmonyOS” vienokiu ar kitokiu būdu gaus net 200 milijonų vartotojų. Spėjama, kad tokį įspūdingą skaičių jai padės pasiekti kiti Kinijos gamintojai, susivilioję ja pakeisti „Android”. Tarp jų galima paminėti „Meizu”, „Xiaomi” ir „Oppo”, kurie šią operacinę sistemą jau įtemptai testuoja.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas