„Sony“ jau ruošia 2024 metų flagmaną: pasiūlys galingiausią procesorių bei dar geresnes kamerų galimybes

Lukas Snarskis

2023-09-24, 10:36

0 komentarų

„Sony“ ir toliau bando išsiskirti išmaniųjų telefonų segmente ir tuo metu, kai daug modelių sunku atskirti vienas nuo kito, ir toks požiūris yra sveikintinas. Per pastaruosius porą metų „Xperia“ serija daugiausia dėmesio skyrė trims modeliams – flagmanų 1 serijai, kompaktinei 5 linijai ir vidutinės klasės 10 šeimai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Sony“ jau ruošia 2024 metų flagmaną: pasiūlys galingiausią procesorių bei dar geresnes kamerų galimybes

2023 metais Japonijos milžinė jau pristatė visus savo flagmanus, o dabar pradėjo pasiruošimą kitiems metams. „Sony“ ketina dalyvauti kitąmet įvyksiančioje „Mobile World Congress“ parodoje, kuri, kaip ir kasmet, bus surengta Barselonoje. Šio renginio metu turėtų debiutuoti ir naujasis „Xperia 1 VI“ modelis.

Remiantis naujausia informacija, „Sony Xperia 1 VI“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Dabar aiškėja ir tai, jog naujasis bendrovės flagmanas gali pasiūlyti didžiuliu sensoriumi aprūpintą kamerą su 6x optinio priartinimo galimybe.

Šiemet debiutavęs „Xperia 1 V“ išmanusis telefonas aprūpintas 5x optinio priartinimo galimybe su 125 mm židinio nuotoliu. Teigiama, jog 2024 metų modelis gali pasiūlyti 140 mm židinio nuotolį. Pranešama, jog ši kamera bus aprūpinta ir „Sony Clear Image Zoom“ galimybe, kuri leidžia mėgautis nepriekaištinga nuotraukų kokybe.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie „Sony Xperia 1 VI“ nėra žinoma. Kaip bebūtų, tikėtina, jog artimiausiu metu jos gali pasirodyti ir daugiau, o visą ją, kaip ir įprasta, rasite mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas