„Sony“ jau ruošiasi kitiems metams – pastebėtas galimai 2020 metų kompanijos flagmanas

Lukas Snarskis

2019-09-30, 01:00 (atnaujinta 2022-11-29, 10:02)

0 komentarų
„Sony“ jau ruošiasi kitiems metams – pastebėtas galimai 2020 metų kompanijos flagmanas

Nors „Sony“ išmanieji telefonai sulaukia vis mažiau ir mažiau dėmesio, tačiau gamintojas ir toliau pristato bent po kelis įrenginius kiekvienais metais. 2019 metai telefonų rinkoje jau artėja link pabaigos ir šiemet liko vos keletas didesnių renginių, todėl natūralu, jog kompanijos pradeda ruoštis kitiems metams.

Ne išimtis ir „Sony“. Pasirodė informacija, jog kompanijos technikai galimai ruošia naują išmanųjį telefoną, kuris turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi. Įdomiausias dalykas šioje istorijoje yra tas, kad šis lustas dar nėra pristatytas ir apie jį iš esmės nėra visiškai jokios informacijos. Žinoma tik tiek, jog jis turėtų būti pagamintas dviejų skirtingų variantų – vienas su 4G ir vienas su 5G ryšio palaikymu.

Kaip tikriausiai žinote, „Qualcomm“ savo galingiausius lustus žymi „800“ serija, o būtent „Snapdragon 865“ ir turėtų būti kitų metų kompanijos flagmanas. Šis lustas turėtų tapti kiek anksčiau pristatyto „Snapdragon 855+“ atnaujinimu. Taigi, grįžtant prie „Sony“ tampa akivaizdu, jog gamintojas jau ruošia kitų metų flagmaną.

Labai tikėtina, jog kompanijos atstovai naujausią savo flagmaną pristatys kitų metų vasario mėnesį Barselonoje, kur įvyks kasmetinė „Mobile World Congress 2020“ paroda. Primename, jog šiemet gamintojas išleido „Sony Xperia 1“ flagmaną, kuris pasižymėjo „CinemaWide“ ekranu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas