„Sony“ pabudo iš rudenį užklupusio žiemos miego: paskelbė apie artėjantį renginį, kuris kelia daugybę klausimų

Lukas Snarskis

2021-10-13, 16:30

5 komentarai (-ų)
„Sony“ pabudo iš rudenį užklupusio žiemos miego: paskelbė apie artėjantį renginį, kuris kelia daugybę klausimų

Japonijos milžinės „Sony“ telefonų padalinys buvo ganėtinai tylus, o paskutinės naujienos mus pasiekė rugpjūčio mėnesį. Iki šiandien, bendrovės stovykla neturėjo visiškai jokių naujienų, kurios būtų susijusios su išmaniaisiais telefonais. Žinoma, galima būtų paminėti pristatymą Japonijoje, kurio metu buvo pademonstruotas „Xperia 10 III Lite“ modelis, tačiau ir pastarasis buvo bandomas nuslėpti.

Šiandien situacija keičiasi, mat kompanijos atstovai oficialiai paskelbė apie artėjantį renginį. „Sony“ jungiasi prie krūvos kitų kompanijų ir jau visai netrukus, spalio 26 dieną, ketina pristatyti naują išmanųjį telefoną. Pristatymas įvyks lietuviams ne itin patogiu metu – 6 val. ryto Lietuvos laiku.

Ir nors reklaminis pranešimas aiškiai sufleruoja, jog bendrovė ketina pristatyti naują „Xperia“ serijos išmanųjį teleofną, tačiau koks konkrečiai modelis tai galėtų būti – išlieka nežinoma. Pristatyti „Xperia Mark IV“ serijos produktus dar yra gerokai per anksti. Daugelis ekspertų prognozuoja, jog tai gali būti vidutinės klasės įrenginys. Tiesa, abejonių dėl to kyla, nes „Sony“ dažniausiai nėra linkę organizuoti didelių renginių, kad pademonstruoti ne aukščiausios klasės flagmanus.

Viešoje erdvėje iki šiol nebuvo pasirodę jokių gandų apie japonų milžinę, todėl šiuo metu yra daugiau klausimų nei galimų atsakymų į juos. „Sony“ mobilusis padalinys jau ganėtinai ilgai nesidalino jokiomis naujienomis, o visos kompanijos prioritetas šiuo metu sutelktas į „PlayStation“ žaidimų kompiuterius, ausines, kameras ir pan.

Kaip jau minėjome, pristatymas įvyks jau spalio 26 dieną, todėl tikimasi, kad dar iki renginio pradžios turėtų paaiškėti daugiau detalių. „Sony“ kol kas nepateikia jokios užuominos, neskaitant „Xperia“ pavadinimo reklaminiame pranešime, tačiau netrukus viskas gali pasikeisti.

5 komentarų

Gintaras

Tikriausiai bus planšetė

Wissen

Prie ko ta planšetė, bus flagmanas gal naujas Sony nėra linkusi kaip kinai gamint kruvom. Ir manau išleis kokį. Planšetė tai abejočiau nors galėtu ir Sony jas gamint. Gal pristatys kitokiu dar nauju kokiu produktu. Reiks palaukt renginio ir bus viskas aišku. Šiaip planšetes apart kinu ten mažai kas gamina Samsung mažai išleidžia pagrinde flagman Tab S serija ir žemesne Tab A dar Apple savo ipad pagrinde ir samsung gamina, kinai dar bando pasirodyt, Nokia viena kažkokia pigia išleido, realiai būtu cool iš Sony irgi sulaukt bet būtu aukšta kaina aišku ir vargu ar pieštukas eitu prie jos

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas