Sugrįžo legendinis telefonų gamintojas: HTC pristatė naują išmanųjį telefoną, sužinokite ką siūlo naujausias produktas

HTC

Dar 2019 metų spalį HTC vadovas Yvesas Maitresas skelbė, jog kompanija stabdo darbus išmaniųjų telefonų sektoriuje. Tai turėjo reikšti, kad bendrovė daugiau nebegamins tokių įrenginių, tačiau šiandieninės naujienos rodo, kad yra šiek tiek kitaip.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Sugrįžo legendinis telefonų gamintojas: HTC pristatė naują išmanųjį telefoną, sužinokite ką siūlo naujausias produktas

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie naują HTC išmanųjį telefoną, o dabar jis pristatytas ir oficialiai. Kaip ir buvo tikėtasi, bendrovės vadovai pristatė naująjį „U23 Pro“ modelį, kuris pasiūlys vidutinės klasės specifikacijas už ganėtinai patrauklią kainą.

Naujasis „HTC U23 Pro“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiškos ekranu bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Priekinė šio įrenginio dalis apsaugota „Gorila Glass Victus“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. HTC pasirūpino ir atminties kortelių palaikymu, kas leis praplėsti vidinę talpyklą, o naujasis įrenginys pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija.

HTC naujienos nugarėlėje rasime keturias kameras, kurios įmontuotos tam skirtame stačiakampyje. Pagrindinė „U23 Pro“ modelio kamera aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo, 5 MP makro bei 2 MP gylio sensorių. Tame pačiame stačiakampyje įmontuota ir LED blykstė.

Verta paminėti ir tai, jog „HTC U23 Pro“ pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Viverse“ programėle, kuri skirta „Vive XR Elite“ mišrios realybės įrangai. Žinoma, pastarasis įrenginys turėtų būti įsigyjamas atskirai. Naujasis HTC modelis aprūpintas ir IP67 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui. Čia rasime ir 4 600 mAh talpos bateriją su 30W įkrovimo galimybe.

„HTC U23 Pro“ taip pat palaiko ir 5G ryšio technologiją, „Wi-Fi 6“, NFC bei turi ausinių lizdą. Pirkėjams šis išmanusis telefonas bus siūlomas dviejų skirtingų spalvų, o pigiausias variantas kainuos nuo 510 eurų. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Taivano rinkoje, o informacijos apie pasirodymą kituose regionuose – nėra pateikiama.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas