Tai tapo oficialu: antros kartos „Google“ sulenkiamas telefonas jungiasi prie „Pixel 9“ serijos, jau žinoma ir jo pristatymo data

Lukas Snarskis

2024-07-20, 17:15

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Google“ ne tik kuria ir nuolat tobulina „Android“ operacinę sistemą, kuri yra populiariausia mobili platforma pasaulyje. Bendrovė taip pat kuria ir savo išmaniuosius telefonus, o galingiausi iš jų debiutuoja kiekvieną rudenį.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Tai tapo oficialu: antros kartos „Google“ sulenkiamas telefonas jungiasi prie „Pixel 9“ serijos, jau žinoma ir jo pristatymo data

Kasmetinis „Google“ išmaniųjų telefonų pristatymas dažniausiai yra rengiamas spalio mėnesį, tačiau šiemet viskas bus kiek kitaip. Kompanijos atstovai paskelbė apie netikėtą „Pixel“ pristatymą rugpjūčio 13 dieną, kas yra kone dviem mėnesiais anksčiau nei įprasta.

Už mažiau nei mėnesio įvyksiančio renginio metu laukiama naujų išmaniųjų telefonų pristatymo. Jau anksčiau buvo žinoma, jog „Google“ pristatys naujus „Pixel 9“ serijos modelius, kurių šiemet bus net trys. Tai – „Pixel 9“, „Pixel 9 Pro“ ir „Google Pixel 9 Pro XL“. Internete buvo kalbama ir apie galimą sulenkiamo telefono pristatymą.

„Google“ patvirtino oficialiai, jog antros kartos „Pixel 9 Pro Fold“ taip pat debiutuos rugpjūčio 13 dieną bei pasidalino reklaminiu vaizdo įrašu. Jame patvirtintas ir šio sulenkiamo modelio pavadinimas, kas rodo sulenkiamų įrenginių prisijungimą prie „Pixel 9“ serijos.

Tikėtina, kad naujasis „Google Pixel 9 Pro Fold“ turės patobulintą sulenkimo mechanizmą, taip pat pakeistas vidinio ir išorinio ekranų kraštinių santykis. Galinėje pusėje akivaizdžiai matomas naujas kameros modulis. Nors vaizdo įraše nematyti asmenukių kameros, tačiau ji bus įmontuota kampe, panašiai kaip „Pixel 4a“ modelyje.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie naująjį „Google“ sulenkiamą išmanųjį telefoną nėra. Kaip bebūtų, iki pristatymo lieka vis mažiau laiko, todėl, tikėtina, netrukus pasirodys ir daugiau pranešimų, kuriuose gali paaiškėti ir kai kurios techninės savybės.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas