Telefonų rinkos legenda – sugrįžta: HTC ir vėl ruošiasi visus nustebinti bei jau suplanuotas naujos įrenginio pristatymas

HTC

Lukas Snarskis

2023-05-13, 15:30 (atnaujinta 2023-05-14, 02:42)

0 komentarų

Dar 2019 metų spalį HTC vadovas Yvesas Maitresas skelbė, jog kompanija stabdo darbus išmaniųjų telefonų sektoriuje. Tai turėjo reikšti, kad bendrovė daugiau nebegamins tokių įrenginių, tačiau šiandieninės naujienos rodo, kad yra šiek tiek kitaip.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Telefonų rinkos legenda – sugrįžta: HTC ir vėl ruošiasi visus nustebinti bei jau suplanuotas naujos įrenginio pristatymas

Internete pasklido informacija apie HTC bendrovės planus pristatyti naująjį „HTC U23 Pro“ išmanųjį telefoną. Iš pradžių pasirodė šio įrenginio nuotraukos, o taip pat paaiškėjo ir dalis specifikacijų. Į pasirodžiusius gandus sureagavo ir kompanijos atstovai.

HTC atstovai oficialiai patvirtino, jog naujasis „HTC U23 Pro“ bus pristatytas jau gegužės 18 dieną. Bendrovės išplatintame paveiksliuke matyti klausimas „ar jūs pasiruošę“ bei pristatymo data. Deja, tačiau HTC nepateikė daugiau jokios papildomos informacijos.

Tiesa, nemažai informacijos atskleidžia anksčiau pasirodžiusios nuotraukos. Kaip galima matyti iš nuotraukų, naujasis HTC įrenginys turės keturias kameras nugarėlėje, o pagrindinė jų bus aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Priekinėje „U23 Pro“ modelio dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas.

Skelbiama, jog „HTC U23 Pro“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) atminties bei 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą turėtų palaikyti 4 600 mAh talpos baterija. Deja, tačiau įkrovimo sparta kol kas nėra žinoma.

Ir nors pats gamintojas nėra pateikęs jokios oficialios informacijos, pranešama, kad šis išmanusis telefonas taip turės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas