Telefonu užfiksuotą nuotrauką sugadino nepageidaujamas objektas ar žmogus? „Google“ netrukus pasiūlys galimybę jį pašalinti, tačiau tam yra viena sąlyga

Arnas Balčiūnas

2023-02-26, 15:49

0 komentarų

„Google“ kompanija yra puikiai žinoma ne tik dėl mūsų visų naudojamos paieškos sistemos, tačiau ir dėl savo kuriamų išmaniųjų telefonų. Pastarieji visuomet stebino savo kamerų galimybėmis, ypatingai iš programinės įrangos pusės. Dabar, kai kurie bendrovės triukai taps prieinami daugeliui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Telefonu užfiksuotą nuotrauką sugadino nepageidaujamas objektas ar žmogus? „Google“ netrukus pasiūlys galimybę jį pašalinti, tačiau tam yra viena sąlyga

JAV technologijų milžinė „Google“ pristatydama „Pixel 6“ serijos išmaniuosius telefonus pademonstravo ir naują kamerų galimybė, kuri žinoma kaip „Magic Eraser“. Ši funkcija suteikia galimybę iš nuotraukų pašalinti nereikalingus objektus, tačiau iki šiol buvo prieinama tik „Pixel 6“ modeliuose.

Remiantis naujausia informacija, „Magic Eraser“ galimybė jau netrukus taps prieinama ne tik kitų „Google“ išmaniųjų telefonų savininkams, tačiau ir visiems „Android“ ar „iPhone“ telefonų turėtojams. Tiesa, tam bus reikalinga „Google One“ prenumerata. Tačiau tai ne vienintelė naujovė, kurią netrukus pasiūlys „Google“.

„Google Photos“ programėlė jau netrukus įgaus HDR galimybę vaizdo įrašams, kuri taip pat bus prieinama visiems, kurie turi „Google One“ prenumeratą. Pastarieji taip pat įgaus galimybę pritaikyti specialius stilius savo nuotraukoms. „Google“ jau artimiausiu metu pasiūlys ir naujų stilių koliažams, kurie bus pasiūlyti prenumeratoriams.

Kartu su šiomis naujienomis, „Google“ paskelbė, jog nuo šiol „Google One“ prenumeratoriai savo nuotraukų užsakymus gaus su nemokamu pristatymu. Tokie pasikeitimai bus taikomi JAV, Kanadoje, JK, o taip pat ir Europoje.

Pranešama, kad naujienos jau po truputį pasiekia „Google One“ prenumeratorius, o taip pat ir „Pixel“ išmaniųjų telefonų savininkus. Jeigu dar nesate bandę „Google“ siūlomos prenumeratos – kovo pradžioje JAV bendrovė ketina pasiūlyti nemokamą bandomąjį laikotarpį, kuomet galėsite išbandyti šios narystės privalumus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas