Tokio telefono pasaulis dar nematė: „Zeeker“ pristatė itin atsparų įrenginį su išskirtine savybe

Lukas Snarskis

2021-10-20, 10:20

1 komentaras
Tokio telefono pasaulis dar nematė: „Zeeker“ pristatė itin atsparų įrenginį su išskirtine savybe

Išmaniųjų telefonų gamintojai nuolat stengiasi išsiskirti, o tai skatina didžiulė konkurencija. Kiekvieną mėnesį rinkoje debiutuoja dešimtys ar net šimtai įvairiausių įrenginių, o išsiskirti iš daugelio – išties sudėtinga užduotis. Tačiau kompanija „Zeeker“ rado laisvą nišą ir pristato naująjį „Zeeker P10“ išmanųjį telefoną.

Mažiau nei 400 eurų kainuojantis produktas pasižymi išskirtinėmis atsparumo savybėmis, o taip pat ir puikiomis kameromis, kurių pagrindinė aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu. Akivaizdu, jog „Zeeker“ rado nišą, kurioje gali vadintis pirmaisiais. Taip, „P10“ modelis yra pirmas pasaulyje itin atsparus telefonas, kuris turi tokios aukštos raiškos kamerą.

Be 108 MP kameros, nugarėlėje dar rasime ir 8 MP plataus kampo, 2 MP gylio sensorių bei 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą naktinę kamerą. Kaip skelbia pats gamintojas, „Zeeker P10“ taip pat yra aprūpintas technologija, kuri sujungia 9 taškus į vieną tam, jog būtų gaunamas kuo kokybiškesnis kadras. Verta paminėti, jog šis įrenginys taip pat palaiko naktinės fotografijos režimą, yra aprūpintas elektroniniu vaizdo stabilizavimu.

Išmanusis telefonas pasižymi 6,49 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat yra apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu. Būtina paminėti ir tai, jog gamintojas šį savo produktą aprūpino MIL-STD-810G sertifikatu, kas puikiai iliustruoja jo atsparumą net pačioms ekstremaliausioms sąlygoms. Negana to, „P10“ modelis turi ir IP68 / IP69K atsparumo dulkėms bei vandeniui sertifikavimą, o tuo pačiu ir atsparumą smūgiams nuo kritimo iš ne aukščiau kaip 1,8 metro.

Naujojo „Zeeker P10“ veikimą palaiko „MediaTek Helio G85“ procesorius su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Išmanųjį telefoną energija aprūpina 6000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 15W belaidžiu įkrovimu. Gamintojas pažymi ir tai, jog telefone yra palaikomi visi ryšio dažniai, kurių jums gali prireikti, norint palaikyti kokybišką ryšį visame pasaulyje.

Oficialioje gamintojo „Aliexpress“ parduotuvėje šis išmanusis telefonas dabar parduodamas už 393,90 eurus, o su papildomomis nuolaidomis jo kaina siekia vos 385,11 eurus. Norėdami jį įsigyti – tai padaryti galite paspaudę čia.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas