Trukt už vadžių, vėl iš pradžių: „Meizu“ paskelbė apie naujo telefono pristatymą, nors neseniai ketino pasitraukti iš rinkos

Arnas Balčiūnas

2024-02-28, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija „Meizu“ į išmaniųjų telefonų rinką sugrįžo praėjusių metų pradžioje. Tuomet, kaip ir buvo tikėtasi, po to kai šią bendrovę perėmė Kinijos automobilių gamintojas „Geely“, buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu pristatyti nauji išmanieji telefonai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Trukt už vadžių, vėl iš pradžių: „Meizu“ paskelbė apie naujo telefono pristatymą, nors neseniai ketino pasitraukti iš rinkos

Atrodė, jog prieš dešimt mėnesių įvykęs „Meizu“ sugrįžimas į išmaniųjų telefonų rinką ilgai netruko. „Meizu Technology“ vadovai dar neseniai paskelbė apie bendrovės pasitraukimą iš tokių įrenginių verslo. „Geely“ priklausanti kompanija nuo šiol daugiausiai dėmesio skirs dirbtiniu intelektu aprūpintiems sprendimams.

Tačiau situacija, panašu, pasikeitė. „Meizu“ atstovai išplatino reklaminį pranešimą, kuriame atskleidė, jog jau vasario 29 dieną bus pristatytas naujasis „Meizu 21 Pro“ išmanusis telefonas. Tokios naujienos pasirodė praėjus tik kiek daugiau nei savaitei po paskelbimo apie pasitraukimą iš telefonų rinkos.

„Meizu“ paskelbtas paveiksliukas daug informacijos neatskleidžia, tačiau jame pažymima, kad šis išmanusis telefonas turės 6,79 colių įstrižainę. Dar nepristatytas „Meizu 21 Pro“ buvo aptiktas 3C sertifikavimo duomenų bazėje, kas leidžia pažvelgti į pirmąsias šio išmaniojo telefono specifikacijas.

Nutekėję duomenys atskleidžia, jog įrenginys palaikys 80W greitojo įkrovimo technologiją. Verta prisiminti, jog „Meizu 20“ siūlė kiek lėtesnį įkrovimą, kurio sparta siekė 67W.

Išmanusis telefonas pirkėjus turėtų pasiekti su specialiu įkrovikliu, kuris leis pilnai išnaudoti „Meizu 21 Pro“ įkrovimo spartą. Dėžutėje su įrenginiu bus pridėtas įkroviklis, palaikantis 15W, 27W, 66W ir 80W krovimo spartas. Neoficialiais duomenimis, šis modelis turės 4 800 mAh talpos bateriją.

Tikėtina, jog naujasis „Meizu 21 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei nugarėlėje turės tris arba keturias kameras. Jos turėtų būti išdėliotos vertikaliai, o viena iš jų turės ir aplink sensorių įmontuotą LED švieselę. Išmanusis taip pat turės plokščią ekraną su itin siaurais ekrano rėmeliais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas