„Umidigi F2“ – pirmas „Android 10“ telefonas su ekrano skyle kamerai

Lukas Snarskis

2019-09-10, 01:00 (atnaujinta 2023-03-05, 09:44)

1 komentaras
„Umidigi F2“ – pirmas „Android 10“ telefonas su ekrano skyle kamerai

Netrukus „Umidigi“ pristatys pirmąjį savo išmanųjį telefoną su „Android 10“ operacine sistema. „Umidigi F1“ sulaukė didelio pasisekimo ir neabejojama, jog sulauksime atnaujintos šio telefono versijos kuri turėtų vadintis „Umidigi F2“.

Socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodė nuotraukos pristatančios naująjį „Umidigi“ telefoną. Nors informacijos nedaug, galima padaryti keletą įžvalgų. Be abejonės vienas iš svarbiausių akcentų – nedidelėje ekrano skylėje patalpinta priekinė vaizdo kamera. Tai būtų pirmas tokio tipo telefonas su „Android 10“ operacine sistema. Be to, beveik visą priekinę įrenginio dalį dengia ekranas, o dėl šios priežasties naujasis „F2“ modelis pasižymi itin aukšto ekrano su korpusu santykiu. Iš to, kiek korpuso matosi nuotraukose, galima pastebėti, jog telefonas bus mėlynos spalvos. Manoma, kad telefono nugarėlė taip pat bus mėlyno atspalvio.

Paskelbtuose atvaizduose telefono ekrane matomos nuotraukos, ant kurių yra užrašas „Shot on Umidigi F2 48MP AI Quad Camera“. Tai reiškia, jog „F2“ turės keturias galines 48 megapikselių vaizdo kameras. Gamintojas žada ryškias ir aiškias asmenukes, todėl tikimasi, jog priekinė telefono kamera turės 32 megapikselių „Samsung GD1“ sensorių, kuris gali sujungti 4 pikselius į vieną, tokiu būdu išgaunant ryškesnį ir aiškesnį vaizdą.

ePrie viso to, žinoma, jog telefonas turės „Android 10“ operacinę sistemą. Naujausia „Android“ versija turėtų suteikti geresnę duomenų apsaugą bei naujų funkcijų, tokių kaip tamsi tema. Deja, tačiau išleidimo data ir kaina dar nėra žinoma. Spekuliuojama, jog „Umidigi“ oficialiai praneš apie naują telefoną rugsėjo pabaigoje.

1 komentarų

Albinas

Chebra, kai verčiat, bent jau vertėją normalų pasiimkit, nes tokių pievų prirašėt, net juokas ima... Realiai ir nuoroda į šaltinį turėtų būt...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas