„Umidigi“ rado kaip nustebinti – pristatys pigiausią „Android 10“ išmanųjį telefoną

Lukas Snarskis

2019-11-25, 01:00 (atnaujinta 2023-03-05, 09:44)

3 komentarai (-ų)
„Umidigi“ rado kaip nustebinti – pristatys pigiausią „Android 10“ išmanųjį telefoną

Mažiau žinomos Kinijos kompanijos dažniai stengiasi sukurti išmaniuosius telefonus, kurie nebūtų itin galingi, tačiau turėtų kažkokį kitą išskirtinumą, kuris patrauktų vartotojų dėmesį. Pastaruoju metu vis rečiau girdimas gamintojas „Umidigi“ ketina pasinaudoti tokia strategija ir pristatyti labai pigų telefoną. Spėkite kuo jis bus ypatingas.

Taigi, „Umidigi A3S“ kainuos vos 59,99 JAV dolerių, o tai reiškia, jog šis telefonas bus pigiausias išmanusis veikiantis su švaria „Android 10“ operacinės sistemos versija. Kaip Jums toks pasiūlymas? Sunku būtų nesutikti, kad tai galėtų būti įrenginio išskirtinumas, tačiau, deja, taip yra.

Pažymima tai, jog dauguma itin pigių išmaniųjų telefonų veikia su „Android 9“ ar dar senesne „Android“ operacinės sistemos versija. Ir tai iš esmės yra pakankamai skaudi tiesa, todėl rasti telefoną, kurio kaina nesiekia triženklės sumos ir dar su naujausia „Android“ versija – tikrai skamba kaip puikus pasiūlymas.

Nors kol kas šio išmaniojo telefono specifikacijos nėra žinomos, tačiau tam tikros informacijos atskleidžia jo nuotraukos. Kaip galime matyti, „Umidigi A3S“ turės dvigubą kamerą nugarėlėje, o visai netoli rasime ir pirštų antspaudų jutiklį. Tikriausiai į akis krinta ir kažkur matytos telefono spalvos. Taip, būtų sunku nesutikti, jog gamintojas įkvėpimo sėmėsi iš naujausių „iPhone“, todėl naujieji „Umidigi“ telefonai bus prieinami pilkos ir žalios spalvos.

Įdomu ir tai, jog „Umidigi A3S“ palaikys 4G ryšio technologiją, kas yra ganėtinai retas dalykas tokiame kainos segmente. Nors visas pasaulis jau kalba, o tuo pačiu ir pradeda naudoti, 5G technologiją, tačiau telefonai už mažiau nei 100 JAV dolerių vis dar neturi 4G palaikymo. Kaip bebūtų, su šiuo įrenginiu tai nebus problema. Dar viena puiki savybė – trijų kortelių palaikymas. Tai reiškia, kad vienu metu galėsite naudoti dvi SIM korteles ir dar papildomai įsidėti SD kortelę.

Išmanusis telefonas oficialiai pristatytas turėtų būti jau kitą mėnesį, o tuomet ir paaiškės visos jo specifikacijos bei galimybės. Kaip jau minėjome, „Umidigi A3S“ kainuos 59,99 JAV dolerio, o daugiau informacijos apie gamintoją ar patį telefoną galėsite rasti paspaudę šią nuorodą.

3 komentarų

Gintaras

Puse metų naudoju telefoną Umidigi Power ,pirktas už 124€ tiesiogiai iš Kinijos ir esu visiškai patenkintas ir kokybe ir veikimu.

Xe

Kinieciu 3 eselonas is pusrusio. Umidigi,ulephone,elephone,dogee ir t.t. bei kitokie "noname" absoliutus brokas. Pirkti toki telefona - tai ismesti pinigus i bala. Tiek surinkimo brokas,tiek programines irangos brokas privers prasikeikti naudojant ta slamsta,ten absoliuciai viskas blogai. Net rasyti apie tokius telefonus turetu buti geda.

Eduardas

Pagal jūsš rekomedaciją nusipirkau ausines umidgi tipo su nuolaida. Totalus šlamštas - nei žeų nei ką .viena iš viso nustojo veikti.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas