TCL pristatė naują „Galaxy A15 5G“ konkurentą: oficialiai debiutavo naujasis „TCL 50 XL“, kuris pasiūlys puikų kainos ir kokybės santykį

TCL

Lukas Snarskis

2024-05-07, 09:00

0 komentarų

Kinijos kompanija TCL yra vienas iš didžiausių elektronikos gamintojų pasaulyje, o taip pat ir trečias didžiausias televizorių gamintojas. Tačiau ši bendrovė kuria ir išmaniuosius telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
TCL pristatė naują „Galaxy A15 5G“ konkurentą: oficialiai debiutavo naujasis „TCL 50 XL“, kuris pasiūlys puikų kainos ir kokybės santykį

TCL dažniausiai siūlo vidutinės ar žemesnės klasės išmaniuosius telefonus, o neseniai debiutavo ir dar vienas naujas modelis. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė nebrangų „TCL 50 XL“ modelį.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Naujasis TCL produktas turės kiek lenktus ekrano kraštus, o viršutinėje dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 8 MP asmenukių kamera.

„TCL 50 XL“ veiks su „MediaTek Dimensity 6100 Plus“ procesoriumi ir turės 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 010 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe. Pagal savo technines savybes, šis TCL modelis turėtų konkuruoti su „Samsung Galaxy A15 5G“.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime didžiulį kamerų apskritimą, kur įmontuoti trys objektyvai. Pagrindinė „TCL 50 XL“ kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime ir 2 MP plataus kampo objektyvą bei 2 MP gylio sensorių.

Įrenginys pirkėjams bus prieinamas pilkos spalvos, o jo kaina sieks maždaug 149 eurus. Tiesa, bent jau kol kas, šis modelis bus prieinamas tik JAV rinkoje. Informacijos apie „TCL 50 XL“ debiutą Europoje nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas