Vasarį išvysime dar daugiau galingų telefonų: apie savo planus patvirtino ir „Redmi“

Lukas Snarskis

2022-01-07, 11:30 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
Vasarį išvysime dar daugiau galingų telefonų: apie savo planus patvirtino ir „Redmi“

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Redmi“ jau kuris laikas ruošia naujus savo flagmanus, kurie bus žinomi kaip „Redmi K50“. Internete įvairiausios kalbos sklinda dar nuo spalio mėnesio, o dabar savo žodį tarė ir kompanijos atstovai.

Internete jau kuris laikas buvo kalbama, jog „Redmi K50“ serijos flagmanai bus pristatyti vasario mėnesį, o apie tai patvirtino ir „Xiaomi“ atstovai. Socialiniame tinkle „Weibo“ buvo pasidalintas reklaminis pranešimas, kuriame skelbiama, jog telefonai pasirodys „kitą mėnesį“. Nors tiksli data ir nebuvo paskelbta, tačiau paaiškėjo keletas specifikacijų.

Kaip galite matyti, reklaminiame „Redmi K50“ serijos pranešime matomi užrašai 120W, kas aiškiai sufleruoja greitojo įkrovimo technologijos spartą. Atskleista ir tai, jog šios serijos produktai turės 4700 mAh talpos baterijas. Tikėtina, kad šiomis savybėmis bus aprūpintas „Redmi K50 Pro+“ modelis, kuris taip pat bus pilnai įkraunamas vos per 17 minučių. Žinoma, šiame modelyje rasime ir „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesorių.

Priminsime, jog „Redmi“ turėtų pristatyti bent keturis „K50“ serijos modelius - tai „Redmi K50“, „Redmi K50 Pro“, „Redmi K50 Pro+“ ir dar viena modifikacija bus skirta žaidimų gerbėjams. Pastarasis modelis, o taip pat ir bazinis variantas turėtų veikti su „MediaTek“ procesoriais, „Redmi K50 Pro“ bus aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 870“ lustu, o „Redmi K50 Pro+“, kaip jau žinome, debiutuos su naujuoju „Snadragon 8 Gen 1“.

Jau žinoma ir tai, jog „Redmi K50 Pro+“ turės ekraną su lenktais kraštais, o viršutinėje jo dalyje – nedidelis apskritimas su asmenukių kamera. Nesunku nuspėti, kad pirštų antspaudų jutiklis bus įmontuotas po ekranu.

Kalbant apie šio flagmano kameras, tai nugarėlėje turėtų būti panaudotas 108 MP raiškos vaizdo jutiklis, o greta – periskopinis objektyvas bei teleobjektyvas. Jeigu tokios prognozės pasitvirtintų – tai būtų neabejotinai galingiausias ir įspūdingiausiomis savybėmis pasižymintis „Redmi“, kaip atskiros kompanijos, pristatytas išmanusis telefonas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas