Vienas įspūdingiausių „Vivo“ telefonų – jau Europoje: pernai pristatytas modelis jau prieinamas kai kuriose šalyse, paaiškėjo ir jo kaina

Lukas Snarskis

2024-01-30, 15:55

1 komentaras

Kinijos technologijų kompanija „Vivo“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų. Bendrovė šiemet pristatė jau ne vieną flagmaną, o taip pat ir daugybę vidutinės ar biudžetinės klasės įrenginių.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Vienas įspūdingiausių „Vivo“ telefonų – jau Europoje: pernai pristatytas modelis jau prieinamas kai kuriose šalyse, paaiškėjo ir jo kaina

„Vivo“ dar praėjusių metų lapkritį oficialiai pristatė naujuosius „Vivo X100“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie pasiūlys ne tik naujausią „MediaTek“ procesorių, bet ir išskirtiniais sprendimais aprūpintas kameras. Tačiau iki šiol jie buvo prieinami tik Kinijos rinkoje.

Kinijos kompanijos atstovai apie „Vivo X100 Pro“ modelio debiutą tarptautinėje rinkoje skelbė dar gruodžio viduryje, tačiau europiečiai šio įrenginio negalėjo įsigyti iki šiol. Tačiau situacija keičiasi jau dabar. Išmanusis telefonas jau prieinamas Austrijoje ir Čekijoje, o netrukus atkeliaus ir į kitas šalis.

Pranešama, jog naujasis „Vivo X100 Pro“ Europoje bus parduodamas nuo 1 199 eurų. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ar europiečiams bus pasiūlytas ir standartinis „X100“ serijos modelis.

Priminsime, jog abu išmanieji telefonai aprūpinti lenktais 6,78 colių įstrižainės 8T LTPO AMOLED ekranais su 1260p raiška. Čia naudojamos 10 bitų panelės su kintančiu atsinaujinimo dažniu – nuo 1 iki 120 Hz. Skelbiama, jog „Vivo X100“ serijos ekranų maksimalus ryškumas sieks iki 3 000 nitų.

„Vivo X100“ serijos išmanieji telefonai turės po ekranu įmontuotus pirštų antspaudų jutiklius, o nedideliame iškirpime rasime 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas asmenukių kameras. Abu įrenginiai taip pat turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. Čia bus naudojamos LPDDR5T ir UFS 4.0 atminties lustai. Telefonai veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Kalbant apie „Vivo X100 Pro“ modelį, jis turės tris 50 MP raiškos vaizdo jutiklius. Pagrindinis jų bus 1 colio „Sony IMX989“ objektyvas. Dar viena kamera – plataus kampo su f/2.0 diafragma. Išmanusis telefonas taip pat turės pirmąjį pasaulyje mobilų teleobjektyvą, kuris yra sertifikuotas „Zeiss APO“.

Apochromatiniu būdu pakoreguota priartinimo objektyvo optika suderina žalią, mėlyną ir raudoną spalvas toje pačioje fokusavimo plokštumoje, o tai turėtų užtikrinti didesnį aiškumą ir mažesnį kontrasto kraštų susiliejimą. „Vivo X100 Pro“ nugarėlėje esantis periskopinis objektyvas taip pat pasiūlys 4,3x optinio bei 100x skaitmeninio priartinimo galimybes.

Norėdami sužinoti daugiau informacijos apie „Vivo X100“ serijos išmaniuosius telefonus – spauskite čia.

1 komentarų

Sido

Fantastiškas telefonas su nuostabia kamera. Na bet kaina europoje tai kosmosas. Taip kaip pas kiniečius 800 euro

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas