„Vivo“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „Y28 4G“ modelis su 6 000 mAh talpos baterija ir vos 250 eurų siekiančia kaina

Lukas Snarskis

2024-06-15, 13:00

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Gamintojai nemažai dėmesio skiria ir pigesniems įrenginiams, o nemažai tokių pristačiusi yra ir „Vivo“.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Vivo“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „Y28 4G“ modelis su 6 000 mAh talpos baterija ir vos 250 eurų siekiančia kaina

Per pastaruosius kelis mėnesius mes jau matėme ne vieną naują „Vivo“ išmanųjį telefoną, o dabar debiutuoja ir dar vienas naujas modelis. Kinijos kompanijos atstovai pristatė naująjį „Vivo Y28 4G“ įrenginį, kuris kainuos maždaug 250 eurų.

Išmanusis telefonas pasižymi labai panašiu dizainu kaip ir „iQOO Z9“ modelis – čia rasime plokščias šonines briaunas, įjungimo mygtukas veikia kaip pirštų antspaudų skaitytuvas, įrenginys aprūpintas IP64 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir nedideliam kiekiui vandens.

„Vivo Y28 4G“ turės 6,68 colių įstrižainės LCD ekraną su 1 608 x 720 taškų raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas sieks 1 000 nitų, o viršutinėje dalyje – 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Ši „Vivo“ naujiena veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Verta paminėti, jog operatyviąją atmintį bus galima padvigubinti, pasitelkiant programinę įranga. Išmaniojo veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 44W įkrovimo galimybe.

Telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta ir 2 MP objektyvą, skirtą portretams. Kvadratiniame kamerų iškilime gamintojas įmontavo ir LED blykstę. Skelbiama, jog išmanusis bus parduodamas su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija.

„Vivo Y28 4G“ bus parduodamas žalios ir oranžinės spalvų, o jo kaina, kaip jau minėjome, sieks maždaug 250 eurų. Tiesa, ar šis išmanusis pasirodys ir Europoje – kol kas nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas