„Vivo“ ruošia dar vieną naują telefoną, kuris turėtų debiutuoti ir Europoje: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės naujasis „Vivo V40 Pro“

Lukas Snarskis

2024-06-09, 13:00

0 komentarų

2024 metais „Vivo“ jau spėjo pristatyti gausybę išmaniųjų telefonų ir, panašu, neketina sustoti. Dar neseniai buvo surengtas „X Fold3“ serijos sulenkiamų įrenginių pristatymas, tačiau renginio metu buvo išleistas ir dar vienas naujas prietaisas.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Vivo“ ruošia dar vieną naują telefoną, kuris turėtų debiutuoti ir Europoje: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės naujasis „Vivo V40 Pro“

Kinijos kompanijos „Vivo“ atstovai dar neseniai pristatė naująjį „Vivo V40 SE“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų atkeliauti ir į Europą. Netrukus turėtų debiutuoti ir dar vienas šios linijos įrenginys - tai „Vivo V40 Pro“. Šis modelis buvo aptiktas NBTC sertifikavimo duomenų bazėje.

„Vivo V40 Pro“ buvo aptiktas ir kai kuriuose Jungtinės Karalystės ryšio operatorių puslapiuose, kas sufleruoja apie šio modelio debiutą ir tarptautinėje rinkoje. Neoficialiais duomenimis, išmanusis telefonas pasižymės analogiškomis savybėmis kaip ir „Vivo S19 Pro“.

Tai reikštų, jog ši „Vivo“ naujiena turės 6,78 colių įstrižainės ekraną su 1 260 x 2 800 taškų raiška. Čia būtų naudojama AMOLED panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei 4 500 maksimaliu ryškumu. Išmanusis turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 9200+“ procesoriumi.

„Vivo V40 Pro“ galime tikėtis rasti tris kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta būtų įmontuotas 50 MP teleobjektyvas su 2x optinio priartinimo galimybe, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvas. Priekinėje telefono dalyje – 50 MP asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimą veikiausiai palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu. Pirkėjai galės rinktis tarp modelių su 8 GB, 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „V40 Pro“ pirkėjus turėtų pasiekti su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas