„Vivo“ ruošia naujus „X70“ serijos telefonus: fotografijos mėgėjams tai patiks

Lukas Snarskis

2021-07-09, 13:40 (atnaujinta 2022-11-29, 10:04)

0 komentarų
„Vivo“ ruošia naujus „X70“ serijos telefonus: fotografijos mėgėjams tai patiks

Kinijos kompanija „Vivo“ ir toliau intensyviai darbuojasi išmaniųjų telefonų rinkoje ir jau netrukus ketina pristatyti naujus „X70“ serijos įrenginius. Jau visai netrukus naujieji produktai turėtų pasirodyti Kinijoje, o vėliau, tikėtina, atkeliaus ir į kitus regionus.

Nors pats gamintojas dar nėra paskelbęs jokios informacijos apie naujuosius produktus, internete jau pasirodė pirmieji gandai apie „Vivo X70“ modelį. Šių metų pradžioje pasirodęs „Vivo X60“ turi 6,56 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atnaujinimo dažniu. Nutekinta informacija rodo, kad naujasis telefonas pasižymės analogišku ekranu, su tokiomis pat savybėmis.

Informaciją nutekinęs „Digital Chat Station“ kanalas atskleidžią, jog „Vivo X70“ taip pat naudos ir tą patį procesorių kaip ankstesnės kartos modelis, tačiau jis veiks aukštesniu taktiniu dažniu. Kinijoje debiutavęs „Vivo X60“ modelis pasižymėjo „Exynos 1080“, o pasaulinis leidinys – „Snapdragon 870“ procesoriumi. Šiuo metu išlieka neaišku kurią tiksliai opciją naudos „X70“, tačiau ji bus neabejotinai viena iš šių dviejų.

„Vivo X“ serijos telefonai yra žinomi dėl savo fotografavimo savybių, o tai neturėtų keistis ir su „X70“ variantu. Teigiama, kad „Vivo X70“ pagrindinė kamera gali pasižymėti objektyvu, kurio diafragma būtų f1/1.5, o tai leis fiksuoti geresnės kokybės nuotraukas net ir esant labai prastam apšvietimui. Šaltinio informacija taip pat rodo, jog „X70“ pasiūlys 5 ašių vaizdo stabilizavimą. Verta paminėti ir tai, kad telefone bus naudojama gimbalinė (ang. gimbal) stabilizavimo sistema.

Kiek anksčiau pristatyta „Vivo X60“ serija sudaro trys įrenginiai - „Vivo X60“, „X60 Pro“ ir „X60 Pro +“. Kalbant apie šios linijos atnaujinimą, kol kas išlieka neaišku kiek tiksliai įrenginių bus pristatyta, bet bent jau dabar internete sklando informacija tik apie vieną jų. Pranešama, kad „X70“ serijos pristatymas turėtų įvykti rugsėjo mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas