„Vivo“ sudrebino telefonų rinką: pademonstruotas įspūdingas sulenkiamas flagmanas, kuris nustebins ne tik galia, bet ir kitomis galimybėmis

Lukas Snarskis

2023-04-21, 16:52

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ pastaruoju metu pristatė nemažai dėmesio vertų produktų. Bendrovė jau pademonstravo naujausius flagmanus, o dabar atėjo eilė pristatyti ir naujausius sulenkiamus modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ sudrebino telefonų rinką: pademonstruotas įspūdingas sulenkiamas flagmanas, kuris nustebins ne tik galia, bet ir kitomis galimybėmis

Kaip ir buvo tikėtasi, „Vivo“ oficialiai pristatė naująjį „Vivo Fold2“ sulenkiamą flagmaną, kuris pasiūlys ne tik galingiausią „Qualcomm“ sukurtą mobilųjį procesorių, bet ir patobulintas kameras, geresnį ir patvaresnį sulenkimo mechanizmą bei labai greitą įkrovimo.

Naujasis „Vivo Fold2“ išmanusis telefonas aprūpintas sulenkiamu 8,03 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 2160 x 1916 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Skelbiama, jog šis flagmanas naudoja naujos kartos sulenkimo mechanizmą, kuris yra gerokai lengvesnis ir atsparesnis, lyginant su tuo, kuris naudotas „X Fold“ ar „X Fold2“ modeliuose.

Išorinėje išmaniojo telefono dalyje – 6,63 colių įstrižainės AMOLED ekranas su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Vivo“ abu ekranus aprūpino ir pirštų antspaudų jutikliais bei 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintomis asmenukių kameromis, kurios įmontuotos nedideliame apskritime. Gamintojas pažymi, kad šis modelis taip pat yra 1,5 mm plonesnis nei jo pirmtakas ir 30 gramų lengvesnis.

„Vivo Fold2“ nugarėlėje – triguba kamera sistema, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Čia taip pat rasime 12 MP plataus kampo objektyvą bei 12 MP teleobjektyvą su 2x optinio priartinimo galimybe. „Vivo“ šią kamerų sistemą aprūpino ir specialu vaizdo apdorojimo lustu, kuri pasiūlys geresnes HDR galimybes tiek fotografuojant, tiek ir filmuojant.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turi 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Ši „Vivo“ naujiena pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „OriginOS 3“ vartotojo sąsaja. „Fold2“ veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu bei 50W belaidžiu krovimu.

Pranešama, kad pigiausias šio flagmano modelis kainuos nuo 1 195 eurų. Tiesa, kol kas neaišku ar „Vivo Fold2“ pasieks ir Europą, gamintojas tokios informacijos nepateikė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas