„Vivo“ valdoma „iQOO“ kompanija ruošia pirmąjį telefoną su UFS 3.1

Lukas Snarskis

2020-02-14, 01:00 (atnaujinta 2023-02-26, 10:14)

1 komentaras
„Vivo“ valdoma „iQOO“ kompanija ruošia pirmąjį telefoną su UFS 3.1

Kinijos kompanija „Vivo“ jau kuris laikas ruošia naująjį „iQOO 3“ išmanųjį telefoną. Jau tapo aišku, kad šis įrenginys bus pristatytas vasario 25 dieną. Likus kiek daugiau nei savaitei iki pristatymo vis daugėja informacijos apie šį telefoną.

Vasario mėnesio pradžioje buvo pasirodę kalbų, jog išmanusis telefonas turės UFS 3.1 talpyklą. Nors iš pradžių tai buvo tik gandai, tačiau dabar tai oficialiai patvirtino ir „iQOO“ viceprezidentas Fengyu Fei, kuris apie tai paskelbė asmeninėje „Weibo“ paskyroje. Tai reiškia, jog „iQOO 3“ bus pirmasis išmanusis telefonas pasaulyje su tokia talpykla.

Aišku ir tai, jog „iQOO“ naujiena turės „Qualcomm Snapdragon 865“ procesorių bei naudos LPDDR5 operatyviąją atmintį. Naujos kartos RAM atminties standartą jau anksčiau paskelbė, kad naudos ir „Xiaomi Mi 10“ serijos flagmanai, tačiau be „iQOO 3“ dar nėra paskelbta apie jokį kitą telefoną su UFS 3.1.

Pastaroji atmintis yra puikiai pritaikyta tam, jog pasiekti aukščiausias veikimo galimybes ir sumažinti energijos sunaudojimą iki minimumo. Naujoji UFS versija taip pat palaiko ir tris naujas galimybes – „Write Booster“, „Deep Sleep“ ir „Performance Throttling Notification“.

Grįžtant prie pačio „iQOO 3“ flagmano, jau žinoma, kad telefonas turės 6,44 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Žinoma, išmanusis taip pat turės ir ekrane įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį.

Kaip jau minėjome, telefone suksis „Snapdragon 865“ procesorius, o jo sklandų veikimą turėtų užtikrinti nuo 6 iki 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Primename, kad „iQOO“ pristatymą surengs vasario 25 dieną Kinijoje.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas