„Xiaomi“ dukterinė bendrovė fiksuoja stulbinančius pasiekimus: vos per keletą savaičių parduotas įspūdingas kiekis naujausių flagmanų

Lukas Snarskis

2023-12-20, 13:49

2 komentarai (-ų)

Internete jau kuris laikas sklandė kalbos apie naujuosius „Redmi“ flagmanus, o lapkričio pabaigoje įvyko ir oficialus jų debiutas. Kaip ir buvo tikėtasi, Kinijos kompanijos atstovai pademonstravo „Redmi K70“ serijos išmaniuosius telefonus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ dukterinė bendrovė fiksuoja stulbinančius pasiekimus: vos per keletą savaičių parduotas įspūdingas kiekis naujausių flagmanų

Spaudos konferencijos metu buvo pademonstruoti trys modeliai – „Redmi K70“, „K70 Pro“ bei „Redmi K70E“. Nors nuo oficialaus pristatymo dar nepraėjo nė mėnesis – „Redmi“ atstovai jau dabar dalinasi įspūdingais pasiekimais, kuriuos pavyko užfiksuoti.

Pranešama, jog iki šiandienos buvo parduota jau virš 1 mln. naujųjų „Redmi K70“ serijos išmaniųjų telefonų. Tam prireikė tik kiek daugiau nei dviejų savaičių, o tai yra naujas „Redmi K“ serijos rekordas. Tiesa, Kinijos bendrovė iki šiol nėra pradėjusi specialaus leidimo „Automobili Lombarghini“ varianto prekybos, kuri prasidės tik rytoj.

Kaip jau minėjome, „Redmi K70“ seriją sudaro trys išmanieji telefonai – tai „Redmi K70“, „K70 Pro“ bei „Redmi K70E“. Standartinis modelis yra aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su 1440p raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia bus naudojama 12 bitų panelė, kuri gali atvaizduoti 68,7 mlrd. spalvų, o maksimalus ryškumas gali pasiekti net 4 000 nitų.

Naujasis „Redmi K70“ veiks su „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei nuo 256 GB vidinės atminties. Čia bus naudojamos LPDDR5X ir UTF 4.0 atmintinės. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu, kas leis šį modelį įkrauti vos per 18 minučių.

„Redmi“ šį modelį aprūpino specialiu „P2“ įkrovimo lustu bei „G1“ mikroschemų rinkiniu, kuris skirtas akumuliatoriaus valdymui. Teigiama, jog toks sprendimas leis pagerinti baterijos veikimo laiką ir bendrą energijos sunaudojimą. Išmanusis telefonas taip pat turi ir specialią aušinimo sistemą, kuri apsaugos įrenginį nuo perkaitimo.

Išmaniojo nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.6 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Didžiuliame kamerų iškilime taip pat įmontuota 8 MP plataus kampo kamera bei 2 MP gylio sensorius. Priekinėje „Redmi K70“ dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Plačiau apie „Redmi K70“ serijos išmaniuosius telefonus galite skaityti paspaudę čia.

2 komentarų

Aszmogus

Nesamone yra Iphonai. Xiaomi ir Samsung lyderiai ant telefonu.
Iki 100eur nesvarbu kokia firma,tai slamstas ne telefonai. Jau uz 200eur nebloga galima pasiimti, o uz 300 eur kamera geresne. Nereikia moketi 1500 eur uz telefona,nebent alga 5000 eur men tada ir uz 1500 nebrangus telefonas

Andrius

Lietuva, kaip ir visad, kiša savo tautiečiams šlamštą. Dabar atsirado kiniečių XIAOMI. Visi žino, jog tai nesąmonė, tačiau debilai perka. Maža to, kad valkatoas ukrainiečius dievina, dar ir perša pirkti nekokybiškas prekes.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas